KeyTweak: Tilordne og redefinere tastaturtaster i Windows

Innholdsfortegnelse:

KeyTweak: Tilordne og redefinere tastaturtaster i Windows
KeyTweak: Tilordne og redefinere tastaturtaster i Windows

Video: KeyTweak: Tilordne og redefinere tastaturtaster i Windows

Video: KeyTweak: Tilordne og redefinere tastaturtaster i Windows
Video: How to Fix “Google Chrome Installer Failed to Start” Error in Windows 10/8/7 - YouTube 2023, November
Anonim

KeyTweak er et gratis tastatur remapper programvare for Windows, som lar deg enkelt omkonfigurere, tilordne og omdefinere tastaturet ditt etter dine behov. Remapping er omfordeling av tastaturfunksjoner. Du kan omarbeide en nøkkel til en annen funksjon, slik at når du trykker på tasten igjen, oppstår en annen funksjon. Du kan i utgangspunktet utføre remapping for å justere tastaturet etter dine behov, og tilpasse Windows-databehandlingsopplevelsen.

Image
Image

Tilordne og omdefinere tastaturtaster

KeyTweak er et enkelt, men kraftig verktøy som kan gjøre endringer i Windows-registret for å omfordele tastaturfunksjonene. Den leveres med et intuitivt brukergrensesnitt som gjør hele prosessen enklere. Det virtuelle tastaturet vises med tall som ligner de vanligste tastaturene, og ved hjelp av dette virtuelle tastaturet kan du omforme nesten hvilken som helst tast på tastaturet.

Slik Remap Hot Keys

Programmet har muligheter til å rulle tilbake endringene du har gjort på tastaturfunksjonene, men det anbefales likevel å opprette et systemgjenopprettingspunkt før du remapping nøklene.

Først av alt, finn knappen på det virtuelle tastaturet du vil omforme. Trykk på knappen og bekreft gjeldende kartlegging.

Velg nå den nye remapping fra rullegardinmenyen, og trykk deretter på "Remap Key" -knappen. Du kan til og med deaktivere en tastaturnøkkel ved å trykke på "Deaktiver nøkkel" -knappen. Alle endringene du foretar, blir flyttet til ventende endringer. Når du er ferdig med å remapping nøklene, kan du klikke på "Apply" -knappen. Programmet vil spørre deg om en omstart. Klikk Ja for å starte datamaskinen på nytt, for endringene skal skje.

Selv om programmet er lett å forstå og bruke, inneholder det fortsatt en Full lær og a Half Teach modus, som er mer oppgaveorientert og lett å forstå. Under halvlæringsmodus skanner programmet automatisk en tast du har trykket på. Du må da velge remapping-handlingen fra rullegardinmenyen. Under Full Teach-modus skanner programmet først den opprinnelige nøkkelen du trykker på. For å remap det igjen må du trykke på handlingen, noe som er relativt enkelt.

KeyTweak kan til og med fungere med spesialitetsknappene på tastaturet ditt, som normalt ligger øverst, like før funksjonsknappene.
KeyTweak kan til og med fungere med spesialitetsknappene på tastaturet ditt, som normalt ligger øverst, like før funksjonsknappene.

Søknaden er godt designet og bygget. Det er enkelt å jobbe med og til og med kommer muligheten til å tilbakestille innstillingene til standardinnstillinger, noe som er nyttig når du har slått på med innstillingene. Videre er undervisningsmodene interessante å følge.

KeyTweak gratis nedlasting

Klikk her å laste ned KeyTweak.

Du vil kanskje også sjekke ut et lignende verktøy kalt SharpKeys.

Relaterte innlegg:

  • Tilbakestill tastaturinnstillinger til standard i Windows 10/8/7
  • Typer av tastatur maskinvare og teknologier for Windows PC
  • Windows 10 Touch-tastaturinnstillinger og tips
  • Gjør det lettere å trykke flere taster ved å bruke Sticky Keys i Windows 7/8
  • Remap Keyboard Keys & Hotkeys i Windows 10 med SharpKeys

Anbefalt: