Feilmeldingen for fjernprosedyre mislyktes for apper i Windows Store

Innholdsfortegnelse:

Feilmeldingen for fjernprosedyre mislyktes for apper i Windows Store
Feilmeldingen for fjernprosedyre mislyktes for apper i Windows Store

Video: Feilmeldingen for fjernprosedyre mislyktes for apper i Windows Store

Video: Feilmeldingen for fjernprosedyre mislyktes for apper i Windows Store
Video: How to Install Windows 7 or Vista from a USB Flash Drive - YouTube 2023, November
Anonim

Jeg elsker å bruke Windows Store Apps i Windows 8. Grunnen? Enkelhet og smarthet! Men det skjer at noen ganger, når du prøver noen nye apper, kan du møte problemer mens du bruker dem. I dag, i denne artikkelen, forteller vi deg om en feil som noen ganger opplever med disse Windows Store-apper: Remote Procedure Call mislyktes.

Image
Image

Hvis du også står overfor dette problemet, bør du vite at dette skjer på grunn av feilaktig tildeling av registeroppføringer, som trolig kunne blitt tweaked av tredjepartsapps. I tillegg til dette, svikt av Fjernprosessanrop og Remote Procedure Call Locater tjenester kan også resultere i samme feil. Så du bør først bekrefte at disse tjenestene fungerer som de skal, ved å kjøre services.msc, og fortsett deretter med denne registret tweak. Jeg er sikker på at jeg ikke trenger å fortelle deg om å lage et systemgjenopprettingspunkt først, før du berører Windows-registret.

Image
Image

Som du kan se i feildialogboksen, er det ingenting å hjelpe oss med denne feilen; ingen feilkode eller hjelpelink. Så før du prøver å utbedre løsningen nevnt nedenfor, bør du prøve følgende: Oppdatering / installering / synkronisering av apper, deaktivering av alle tredjepartsapps, bytte til Microsoft-konto fra lokal konto og omvendt, tilbakestilling av appbuffer, kjøring Feilsøking for Windows Apps og kjører System File Checker kommando. Hvis ingenting hjelper, følg løsningen referert fra Technet forum:

Remote Procedure Call mislyktes

1. trykk Windows Nøkkel + R kombinasjon, type put Regedt32.exe i Løpe dialogboksen og hit Tast inn å åpne Registerredigering.

2. Naviger til følgende sted:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareClassesLocal SettingsSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionAppContainerStorage

Image
Image

3. I venstre rute av denne plasseringen, under nøkkelen Oppbevaring, bla ned og se etter winstore_cw5n1h2txyewy nøkkelen. Denne undernøkkelen er obligatorisk og skal forbli der, hvis du ikke finner den, opprett en ved hjelp av høyreklikk på Oppbevaring tasten og velg Ny nøkkel. Videre opprett to undernøkler av winstore_cw5n1h2txyewy bruker samme måte og navn dem Internett-innstillinger og programvare. Når du er sikker på at alt eksisterer, gå til neste trinn.

4. Fortsett å laste ned EXE-versjonen av SetACL herfra. SetACL er en avansert Windows manipulasjonsverktøy som ofte brukes av IT-spesialister. Nedlastingskoblingen gir den i.zip-format som du må pakke ut ved hjelp av en dekomprimeringsprogramvare. Plasser SetACL.exe fil til C: Windows System32 forutsatt C: er systemstasjonen.

5. Endelig kjør følgende kommando ved hjelp av administrativ kommandoprompt:

SetACL -on 'hkcuSoftwareClassesLocal SettingsSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionAppContainerStoragewinstore_cw5n1h2txyewy' -ot reg -actn ace -ace 'n: S-1-15-2-2608634532-1453884237-1118350049-1925931850-670756941-1603938316-3764965493;p:full;i:so,sc;m:grant;w:dacl'

Image
Image

Det er det! Start maskinen på nytt for å se effektene.

Se dette innlegget hvis du bruker DISM i Windows 8.1, gir feilmeldingen for fjernprosedyre mislyktes.

Relaterte innlegg:

  • Løsning: Fjernprosessanropet mislyktes, mens du gjorde PIN-kode som påloggingsalternativ
  • Bruke DISM i Windows 8.1 gir Feilmeldingen for fjernprosedyre mislyktes
  • Windows Registry Editor Tips og funksjoner
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Konfigurer og bruk Windows Fjernhjelp i Windows 10 / 8.1

Anbefalt: