EarTrumpet Volume Control app for Windows 10

Innholdsfortegnelse:

EarTrumpet Volume Control app for Windows 10
EarTrumpet Volume Control app for Windows 10

Video: EarTrumpet Volume Control app for Windows 10

Video: EarTrumpet Volume Control app for Windows 10
Video: PXE Explained: PreBoot Execution Environment, how to deploy an operating system. - YouTube 2023, Oktober
Anonim

EarTrumpet for Windows 10 er en UWP-app vert på Microsoft Store. Ved å installere denne appen kan brukeren få en moderne, nydesignet volummiksere i bare ett klikk fra systemikonlisten. Uansett hva vi bruker våre datamaskiner, bærbare datamaskiner eller tabletter for, innebærer det bruk av lyd på en eller annen måte.

Hvis du er en utvikler, en gamer, eller hvis du bruker datamaskinen til kontorarbeid eller bare for å surfe på Internett, vil du møte ganger når du må bytte volum på din Windows 10-maskin. For det har Microsoft gitt brukerne standard volumkontroll i svært lang tid i systemikonsgruppen. Den volumkontrollen er hovedvolumkontrollen som fungerer universelt for alle applikasjoner som spiller lyd. Noen ganger ønsker brukerne å kontrollere volumet av disse programmene individuelt. Men heldigvis fikk Microsoft deg også dekket her.

Volummiksere i Windows 10

Når du høyreklikker på volumkontrollikonet, klikker du på Åpne volummiksere, ser du volummiksekontrollboksen åpne opp.

Image
Image

Nå tar det litt mer tid her enn det skal. Men hva om vi bare kan gjøre det med et klikk? Dette er hvor EarTrumpthumle inn. Det er en UWP-app, så du kan finne den på Microsoft Store, den er tilgjengelig for helt gratis. Dette betyr at du får en fullverdig app og det også uten noen form for annonser eller begrensninger av tjenester. Også denne appen har vært åpnet og vert på GitHub.

EarTrumpt for Windows 10

EarTrumpet for Windows 10 fungerer på Windows 10-maskiner som kjører Windows 10 1803 og nyere bygger av Windows 10. Hva dette programmet gjør, er det lagt til et ekstra volumkontrollikon som er identisk med standard Windows 10 volumkontrollikon i listen Systemikoner. Og ved å bruke den kan du få alle volumkontrollmikserekontrollene i en ny Windows 10 Fluent Design, og den kan også nås med ett enkelt klikk. Slik ser volumkontrollsenteret i det nye designet ut.

Image
Image

Funksjoner i et nøtteskall:

  1. Kontrollerer standard lydenhet med to klikk
  2. Kontrollerer klassiske og moderne appvolumer
  3. Støtter flytting av apper mellom avspillingsenheter
  4. Passer til utseendet på Windows
  5. Integrert med Feedback Hub.

Det er verdt å merke seg at denne appen er kompatibel med alle datamaskiner med en chip med en arkitektur av x86. Dette betyr at alle bærbare datamaskiner, tabletter og datamaskiner som kjører Windows 10 1803, vil være kompatible. Dette betyr også at nye lavdrevne hybrid bærbare datamaskiner og tabletter drevet av Qualcomms Snapdragon-prosessorer vil være kompatible på grunn av x86-emuleringslaget som er tilstede i operativsystemets arkitektur. I henhold til utvikleren er den eneste enheten som ikke er helt kompatibel med appen Surface Hub. Men Rafael jobber hardt for å bringe det i kompatibilitet med Surface Hub også.

Hvis du vil laste ned denne appen til datamaskinen, kan du bare gå til Microsoft Store og installere den. Hvis du ønsker å bidra til utviklingen av denne appen, her er lenken til GitHub-depotet for dine videre referanser.

Relaterte innlegg:

  • Slik justerer du volum for individuelle programmer i Windows 10
  • Ingen lyd eller lyd mangler på Windows 10/8/7-datamaskinen
  • Datamaskinvolumet er for lavt på Windows 10/8/7
  • Beste USB 3.0 Hubs å kjøpe i 2018
  • Volume Concierge: Planlegg og kontroller automatisk datamaskinens volum

Anbefalt: