Nvidia G-Sync fungerer ikke i Windows 10

Innholdsfortegnelse:

Nvidia G-Sync fungerer ikke i Windows 10
Nvidia G-Sync fungerer ikke i Windows 10

Video: Nvidia G-Sync fungerer ikke i Windows 10

Video: Nvidia G-Sync fungerer ikke i Windows 10
Video: 🤯 This AI Tools removes Watermark from videos and images 🤯 - YouTube 2023, November
Anonim

Hvis du er en PC-spiller, så er det en god sjanse du har hørt om G-Sync. Det er en proprietær adaptiv synkroniseringsteknologi designet av Nvidia, og uten tvil er det best i virksomheten til tross for stiv konkurranse fra AMDs FreeSync. G-Sync handler om å eliminere skjermen rive i videospill, men for å dra nytte av dette, trenger du en G-Sync-støttet dataskjerm. I tillegg, siden G-Sync er maskinvarebasert, vil spillerne ha små grunner til å aktivere den programvarebaserte V-Sync.

Gjennom årene har Nvidia blitt angrepet på grunn av G-Syncs proprietære karakter, siden gratis alternativer er tilgjengelige. Uansett hva som er tilfelle, er denne adaptive synkroniseringsteknologien fortsatt uten tvil det beste, men det kommer med noen problemer.

Image
Image

Nvidia G-Sync fungerer ikke

Er datamaskinen drevet av Windows 10? Hvis det er tilfelle, så er du kanskje en av de mange folkene som har kommet over problemer med G-Sync. Vi forstår at noen spillere ikke kan finne tjenesten i Nvidia-kontrollpanelet.

For andre vises det ikke, mens for noen er tjenesten helt ødelagt. Spørsmålet er da hva som skal gjøres for å sette ting tilbake til normalitet. Vi kan sikkert si at det finnes flere måter å fikse G-Sync-problemene på, så fortsett med oss.

Installer den nyeste G-Sync-driveren

Det er alltid viktig å holde driverne oppdaterte fordi mange problemer kan løses med en enkel oppdatering. Bare besøk Nvidia G-Sync nettsiden her, last ned den nyeste driveren, installer den, og velg deretter alternativet som sier Tilpasset installasjon.

Etter å ha gjort det, velg Clean installer og følg på skjermalternativer for å gå videre og fullføre installasjonen.

Hva om jeg allerede har den nyeste driveren installert?

OK, så hvis du allerede har den nyeste driveren installert og G-Sync virker opp, kan det være at den nyeste driveren er feil. Det beste alternativet er da å gå tilbake til den eldre driveren ved å trykke på Windows-nøkkelen + I, og deretter navigere til Apps & features.
OK, så hvis du allerede har den nyeste driveren installert og G-Sync virker opp, kan det være at den nyeste driveren er feil. Det beste alternativet er da å gå tilbake til den eldre driveren ved å trykke på Windows-nøkkelen + I, og deretter navigere til Apps & features.

Derfra kan du søke etter ønsket driver / program og fjerne det, ikke noe problem.

Nå, når du er ferdig, gå til Nvidia-nettsiden og last ned den forrige driverversjonen, og fullfør oppgaven ved å installere den. Deretter starter du Windows 10-datamaskinen og kontrollerer nøye om G-Sync er oppe og kjører igjen.

Aktiver V-Sync

Noen brukere hevder at en av de få måtene å fikse G-Sync når den ikke virker, er faktisk å slå på V-Sync. Å gjøre dette gir ikke mye mening, men vi mistenker at det kan skyldes en feil på Nvidias del.

For å aktivere V-Sync, start deretter Nvidia-kontrollpanelet, og naviger deretter til Administrer 3D-innstillinger. Deretter går du til Global Settings og klikker på Vertikal synkronisering alternativet, sett deretter dette alternativet på På, og til slutt klikker du Bruk.

Start Windows 10-datamaskinen på nytt, og derfra skal ting fungere som ønsket.

Er G-Sync konfigurert riktig?

Det er svært viktig for Windows 10-spillere å sjekke fra tid til annen hvis G-Sync fungerer som det skal.

For å gjøre dette, må du bare slå på din G-Sync-støttede dataskjerm og slå av systemet. Kontroller at skjermen er slått av mens PC-en er avgjørende for dette, er viktig. Sjekk nå om skjermen din er i G-Sync-modus.

Start datamaskinen på nytt og naviger til Nvidia Kontrollpanel. Her må du slå av og deretter slå på G-Sync igjen, og til slutt, start datamaskinen på nytt.

Hvis ingenting virker, er det siste beste alternativet å kontakte Nvidia-støtten i håp om å få litt hjelp fra de faktiske ekspertene.

Anbefalt: