Ta kvalitet skjermbilder og videoer med NexShot

Innholdsfortegnelse:

Ta kvalitet skjermbilder og videoer med NexShot
Ta kvalitet skjermbilder og videoer med NexShot

Video: Ta kvalitet skjermbilder og videoer med NexShot

Video: Ta kvalitet skjermbilder og videoer med NexShot
Video: What Version Of Windows Do I have ? - YouTube 2023, November
Anonim

Det er ganske mange programmer ute i naturen for å ta skjermbilder, men nylig kom vi over en ny, og du vet hva? Det er nå vår daglige sjåfør. Denne tingen er flott, og bedre på mange måter enn standardklippverktøyet som ble funnet i Windows 10. OK, så det aktuelle verktøyet kalles NexShot, og vet du hva? Det er ikke noe brukergrensesnitt før brukeren tar et skjermbilde. Selv da er brukergrensesnittet ekstremt minimalt og blander seg med bildet på skjermen.

Når du har gjort redigering av skjermdumpen, går brukergrensesnittet bort til neste skjermbilde blir tatt. Fra vårt synspunkt, som gir et flott stykke programvare som har potensial til å gå rett opp der med de store guttene.

Hvordan bruke NexShot

Image
Image

Bruke denne programvaren er ganske enkel, for å være ærlig. Etter nedlastingen og installasjonen, trykk bare på Fn og Utskriftsskjerm knapp (Prnt Scrn) for å ta et skjermbilde av datamaskinens skjerm. Nå er det ikke noe alternativ å ta et bilde av et bestemt vindu. Derfor må folk stole på det rektangulære alternativet der de tar skudd manuelt.

Når bildet er tatt, bør brukerne se en rekke knapper på kanten av bildet. Du kan lagre til datamaskinen, lagre i skyen og redigere. Redigeringsverktøyene er nå veldig enkle og enkle å bruke.

Her er det mulig å legge til former, ord, piler og mer. Brukere kan selv bestemme hvilket bildeformat som skal lagres på skjermbilder, og om bildene skal komprimeres når de tas.

Ta opp video ved hjelp av NexShot

Image
Image

NexShot handler ikke bare om å ta skjermbilder, men det kan også ta videoer av den aktive skjermen. trykk Fn + utskriftsskjerm, klikk deretter på video ikon. Deretter klikker du på rekordknappen og ser på når magien skjer.

Denne funksjonen er flott for folk som ønsker å utføre bestemte handlinger på datamaskinen for en annen person som kan være ganske langt unna.

Samlet sett er det ikke mye å snakke om når det kommer til NexShot. Det er bare et enkelt program som fungerer, og ganske bra på det. Å ta skjermbilder er imidlertid mye bedre enn å lage en video.

Synd det har ikke muligheten til å ta vinduesskjermbilder automatisk. Vi håper det er en funksjon utviklerne kan legge til på et senere tidspunkt.

Last ned NexShot rett her via den offisielle nettsiden.

Anbefalt: