Du må gi administratortillatelse for å slette denne mappen

Innholdsfortegnelse:

Du må gi administratortillatelse for å slette denne mappen
Du må gi administratortillatelse for å slette denne mappen

Video: Du må gi administratortillatelse for å slette denne mappen

Video: Du må gi administratortillatelse for å slette denne mappen
Video: 30 Ultimate Windows 10 Tips and Tricks for 2020 - YouTube 2023, September
Anonim

I tilfelle du mottar Destinasjon av destinasjonsmappe nektet, du må gi administratoradministrasjon for å slette denne mappen feilmelding på Windows 10/8/7 maskin, her er en enkel løsning som lar deg løse feilen og slette mappen i løpet av øyeblikkene. Når en ny fil eller mappe er opprettet, vil Windows tilordne et sett med standardrettigheter til det. Disse kalles effektive tillatelser. Hvis en bruker ikke har requiset-tillatelsene, vil Windows OS kaste opp denne feilen. Tis-metoden vil også fungere hvis du mottar Du må gi administratoradministrasjon for å gi nytt navn til denne mappen feilmelding.

Du må gi administratoradministrasjon for å slette denne mappen

Image
Image

La oss si at du har avinstallert en programvare ved hjelp av Kontrollpanel. Når du uninsall en programvare som bruker kontrollpanelet, blir konfigurasjonsfilene og registernøklene lagret på enkelte steder. I de fleste tilfeller er avinstallasjonsprogrammet i stand til å fjerne alle filene og registeroppføringene. Men noen ganger forblir noen mapper, og du kan få en feil Du må gi administratoradministrasjon for å slette denne mappen mens du prøver å fjerne disse mappene. Og så igjen, noen ganger kan du se denne feilmeldingen når du sletter en annen mappe også.

I feildialogboksen vil du fortsette, hoppe over og avbryt knapper. Hvis du klikker på knappen "Fortsett", vil du motta en annen melding, "Ei" Du trenger tillatelse fra [brukernavn] for å gjøre endringer i denne mappen. Til slutt vil du ikke kunne slette mappen på noen måte.

For å fikse dette problemet må du få Tillatelsen til å slette det. Du må ta eierskap av mappen, og her er det du trenger å gjøre.

Høyreklikk på mappen du vil slette og gå til Eiendommer. Etter det vil du se en Sikkerhet fane. Bytt til den kategorien. Her finner du en Redigere knapp. Klikk på den.

Image
Image

Etter det traff den Legg til knapp. Du får en tom boks med en tekst som heter Skriv inn objektnavnene for å velge. Skrive ned

Skrive alle i den tomme boksen, og klikk deretter på Sjekk navnene knapp.

Velg nå alle under Gruppe- eller brukernavn delen og tillat Full kontroll i den tilhørende boksen.

Image
Image

Til slutt klikker du på Søke om knapp.

TIPS: Ultimate Windows Tweaker lar deg legge til Ta eierskap av filer og mapper oppføring enkelt til Windows 10 / 8.1 / 7 kontekstmeny. Når du har gjort dette, bare høyreklikk på mappen og klikk på Ta eierskap.

Du vil nå kunne slette den mappen.

Du kan også fjerne filtilgang nektet eller tilgang er nektet feilmeldinger enkelt ved hjelp av et freeware kalt Tillatelser Time Machine. DropPermission er et annet verktøy som lar deg øyeblikkelig overvinne Du har ikke tillatelse til feilmeldinger.

Hvis du ikke kan endre fil- eller mapptillatelser, viser dette innlegget deg hvordan du feilsøker filer og mapptillatelsesproblemer i Windows.

Andre lignende feil du kanskje mottar på en Windows-maskin:

 • Tilgang Avvist feil når du åpner filer eller mapper
 • Tilgang er nektet feil mens du installerer programvare
 • Plassering er ikke tilgjengelig, tilgang er nektet
 • Windows kunne ikke starte tjenesten. Tilgang nektes
 • Kunne ikke oppregne objekter i containeren. Tilgang nektes
 • Tilgang nektes når du åpner en kryptert fil.

Relaterte innlegg:

 • Bruk Tillatelse Time Machine for å fjerne File Access nektet eller Access er nektet feil
 • Hva er effektive tillatelser for filer og mapper i Windows
 • Slik nullstiller du NTFS-filtillatelser i Windows 10/8/7
 • Løsning: Kan ikke endre fil- eller mapptillatelser i Windows
 • Feilsøk problemer med fil- og mapptillatelser i Windows 10/8/7

Anbefalt: