Slik legger du til G Suite e-postkonto i Outlook

Innholdsfortegnelse:

Slik legger du til G Suite e-postkonto i Outlook
Slik legger du til G Suite e-postkonto i Outlook

Video: Slik legger du til G Suite e-postkonto i Outlook

Video: Slik legger du til G Suite e-postkonto i Outlook
Video: Windows 10 Maintenance Tasks - YouTube 2023, Oktober
Anonim

Bare fått en ny G Suite konto fra din bedrift eller universitet? Det kan hende du får problemer med å få tilgang til det gjennom dine normale e-postklienter. Denne opplæringen er en komplett guide for hvordan du konfigurerer din G Suite-konto slik at den fungerer sammen med dine normale e-postklienter. I denne veiledningen vil vi dekke konfigurasjonsoppsett på Microsoft Outlook 2016. Trinnene er nesten like for andre e-postklienter.

Legg til Suite til Outlook

Del 1: Konfigurere kontoen din for å aktivere POP / IMAP-tilgang

POP og IMAP er kommunikasjonsprotokoller mellom e-postklienten og e-postleverandøren. Disse protokollene letter datastrømmen fra e-postservere til e-postklienter. POP var den første som kom, og IMAP ble konstruert senere.

Begge protokollene er helt forskjellige. Den største forskjellen er at POP (Post Office Protocol) -konfigurasjonen laster ned og lagrer e-postene dine lokalt og gjør endringer i dem, ikke påvirker det opprinnelige innholdet på serveren. Med IMAP (Internet Messaged Access Protocol) oppsett kan du laste ned og synkronisere e-postene dine på tvers av alle klienter og serveren. IMAP er mer foretrukket i disse dager på grunn av synkroniseringsfunksjonene.

Nå kan du sjekke ut hvordan du aktiverer IMAP-tilgang i en G Suite-konto. Du kan klikke på bildene for å se sine større versjoner.

 1. Åpne opp din Gmail-innboksen for G Suite-kontoen du vil konfigurere.
 2. Slå den innstillinger ikonet øverst til høyre, rett under profilbildet ditt. Velg Innstillinger fra rullegardinmenyen.

  Image
  Image
 3. Gå over til " Videresending og POP / IMAP"Fanen. Klikk på "Aktiver IMAP" og klikk deretter på "Lagre endringer", og la alle andre innstillinger gå til standard.

  Image
  Image

Nå er du ferdig med å konfigurere Gmail, nå må vi konfigurere Outlook for å motta e-postadressene dine. Du kan nå konfigurere en annen e-postklient eller legge til denne e-postadressen din på mobiltelefonen ved å følge de tilsvarende konfigurasjonstrinnene.

Del 2: Konfigurasjon av Outlook

 1. Hvis du åpner Outlook for første gang, Legg til kontooppsett vil automatisk komme seg ut. Eller du kan manuelt velge å legge til en ny konto.
 2. Velg manuell oppsettmodus og klikk 'Neste'. I neste trinn velger du ' POP eller IMAP'Alternativet.

  Image
  Image
 3. Skriv inn alle relevante detaljer som ditt navn og e-postadressen. Skriv også inn brukernavnet og passordet ditt. Nå under serverkonfigurasjon, endre kontotype til IMAP.
 4. I " Innkommende e-postserver'Innstillinger, skriv inn'imap.gmail.com" og i ' Utgående eposttjener' Tast inn "smtp.gmail.com”.

  Image
  Image
 5. Klikk på ' Flere innstillinger'Knappen og gå til 'Utgående server'Fanen. Merk av i avmerkingsboksen og velg ' Bruk samme innstillinger som min innkommende e-postserver ’.

  Image
  Image
 6. Gå nå til " Avansert "-fanen, og angi nøyaktig detaljene som følger:
 • Innkommende server (IMAP) port: 993
 • Innkommende krypteringstype: SSL
 • Utgående server (SMTP) port: 587
 • Utgående krypteringstype: TLS
 • Server Time Out: 5 minutter (Anbefalt)
Endelig lagre innstillingene og hodet til neste trinn.
Endelig lagre innstillingene og hodet til neste trinn.

Outlook tester serverinnstillingene dine og spør deg om noe går galt.

Hvis alt går rett, vil du se en vellykket melding og e-postene vil begynne å laste ned.
Hvis alt går rett, vil du se en vellykket melding og e-postene vil begynne å laste ned.

Feilsøking

Hvis du ikke kan logge inn og Outlook krever passord på nytt og igjen da kan du ha aktivert det 2-trinns pålogging på kontoen din. Du kan deaktivere 2-trinns pålogging eller generer et apppassord. App passord er erstatning til dine vanlige passord som kan brukes til å logge inn på apper og andre enheter. Du trenger ikke å huske app passord og de kan enkelt genereres. Gå over til denne lenken for å generere app-passordet ditt.

Image
Image

Velg det egendefinerte navnet fra rullegardinmenyen og navn konfigurasjonen uansett hva du ønsker. Slå den generere knappen og kopier det genererte passordet. Bytt opp ditt opprinnelige passord med dette passordet mens du logger inn gjennom Outlook. Du kan lagre dette passordet i Outlook for enkel tilgang.

Så dette handlet om å sette opp og legge til din G Suite-konto til Outlook. Prosessen innebærer mange mange trinn, men de er ganske enkle å overvinne.

Anbefalt: