Top Free Parental Control Software - Gratis nedlasting

Innholdsfortegnelse:

Top Free Parental Control Software - Gratis nedlasting
Top Free Parental Control Software - Gratis nedlasting

Video: Top Free Parental Control Software - Gratis nedlasting

Video: Top Free Parental Control Software - Gratis nedlasting
Video: Speed Up Windows 10 - YouTube 2023, Oktober
Anonim

Du trenger en foreldrekontroll programvare for å beskytte barna mot de mange typer problemer som en ukontrollert Internett-tilgang kan skape. Windows inneholder en fin programvare for foreldrekontroll, og vi har allerede sett hvordan du konfigurerer foreldrekontroll i Windows 7 og hvordan du installerer avanserte funksjoner som webfiltrering, aktivitetsrapporter, etc. ved hjelp av foreldrekontroll. Men hvis du er ute etter en gratis tredjeparts programvare, er det mange slike freeware tilgjengelig i markedet.

Gratis Parental Control Software for Windows

Denne artikkelen diskuterer topp foreldrekontroll programvare og deretter snakker om den innebygde foreldrekontrollen i Windows 10/8/7.

Familie Cyber Alert

Til å begynne med, ville jeg si Family Cyber Alert en er for mye, og det er fordi i tillegg til å blokkere nettsteder, kan programvaren settes inn for å registrere tastetrykk. Ikke bare det, du kan be det om å gi deg skjermbilder tatt under barna dine bruk av datamaskinen. Er det ikke for mye? Og som om det ikke var nok, kan man også kombinere skjermbilder til en video for hele varigheten barnet ditt brukte på datamaskinen.
Til å begynne med, ville jeg si Family Cyber Alert en er for mye, og det er fordi i tillegg til å blokkere nettsteder, kan programvaren settes inn for å registrere tastetrykk. Ikke bare det, du kan be det om å gi deg skjermbilder tatt under barna dine bruk av datamaskinen. Er det ikke for mye? Og som om det ikke var nok, kan man også kombinere skjermbilder til en video for hele varigheten barnet ditt brukte på datamaskinen.

Kort oppsummert:

  1. Ta opp tastetrykk
  2. Opptaksskjerm (stillbilder som kan konverteres til video)
  3. Opprettholde en logg over besøkte nettsteder og
  4. Opprettholde en logg med direktemeldinger og e-postmeldinger sendt

Med alle disse får du vite alt barna dine gjør på datamaskinen. Du vet ikke bare om de snakker med sine venner eller fremmede, vet du også hva de snakker. Jeg er sikker på at barna aldri vil like denne toppen foreldrekontrollprogramvaren som jeg plasserer på nummer ett.

Du vil kanskje i stedet sjekke ut OpenDNS. Åpne DNS er gratis for hjemmebruk. Ikke bare det gir en egen domenenavn-oppløsningstjeneste, det gir deg også beskyttelse mot uønskede nettsteder på Internett. Når du registrerer deg med openDNS på opendns.com, må du endre DNS på datamaskinen din til OpenDNS. Dette gjør din surfing raskere også mens du beskytter deg mot phishing-angrep. Alle nettstedene på Internett er klassifisert i 56 kategorier med forskjellige karakterer. Du kan velge å blokkere hele kategorien eller velge å blokkere bestemte nettsteder. Det finnes tre filtreringsnivåer: Høy, Middels og Lav. Ved å bruke OpenDNS gir du også rapporter om hva alle nettsteder blir brukt, slik at du får vite om nye problemwebsteder. Det beste er at, som Windows 8 Family Safety, må du konfigurere OpenDNS på et enkelt sted. Din informasjon er lagret på OpenDNS-serverne og kan brukes på alle datamaskinene som er koblet til nettverket.

K9 Web Protection Software

Dette er ikke så sterkt som Family Cyber Alert-programvaren. Faktisk er ingen av foreldrekontrollprogramvaren nær Family Cyber Alert-programvaren i å gi full kontroll - men likevel fungerer de godt nok for å beskytte barna mot ondsinnede nettsteder. K9-nettbeskyttelse blokkerer ikke bare nettsteder som du har markert usikre, det sender også ut lydvarsler, slik at du raskt kan følge barna dine.

En annen innstilling av K9 webbeskyttelsesprogramvare blokkerer hele Internett etter et begrenset antall gjentatte forsøk på å besøke en eller flere nettsteder som du har begrenset. Mens du kan legge inn hver nettsideadresse som må blokkeres på barnas nettside, tillater K9 Web Protection Software også å filtrere Internett ved hjelp av søkeord. Det betyr at du kan sette opp noen søkeord og alle nettsteder som inneholder disse søkeordene - i meta-beskrivelsen eller tittelen - er blokkert.

Qustodio

Qustodio er et gratis program som overvåker barnets online aktiviteter, deres deltakelse i sosiale nettverk, chatprogrammer og surfingadferd. På en måte bidrar det til å sette sunne adgangsgrenser, beskytte mot upassende innhold og online rovdyr.

Weblock for barn

WebLock for Kids er et verktøy som foreldre kan bruke for å unngå barnets eksponering mot den farlige siden av Internett. Den har mulighet til å tilpasse barnets hjemmeside med inkludert kunstverk, definerte farger eller bilder og bruke nettleserbegrensninger samtidig.

Foreldrekontroll i Windows 8

Microsoft sier at du ikke trenger å bekymre deg om foreldrenes kontrollprogramvare hvis du bruker Windows 8. Operativsystemet leveres med innebygd foreldrekontroll med mer egenskaper. Du kan sette opp foreldrekontroll fra Kontrollpanel. Når du har gjort det, vil du motta en ukentlig e-post med informasjon om barna dine aktiviteter på Internett. Hvis du gjør det obligatorisk å logge inn med Windows Live ID, kan du bruke samme profil på flere datamaskiner. I dette tilfellet blir sikkerhetsinnstillingene lagret i skyen og vil være effektiv hver gang barna logger inn ved hjelp av deres Windows Live ID.

Windows 7 inneholder også foreldrekontroll i kontrollpanelet, men med Windows 8 kan du forvente en bedre grad av kontroll over hva barna gjør på Internett.

Disse var toppen foreldrekontroll programvare, etter min mening. Gi oss beskjed om hvilken foreldrekontroll programvare du bruker.

Relaterte innlegg:

  • Gjennomgang av OpenDNS - Gratis DNS med foreldrekontroll
  • Komplett liste over hurtigtaster for Windows Live Writer
  • Forskjellen mellom Windows 8, Windows 8 Pro og Windows 8 RT
  • OpenDNS legger til mer sikkerhet ved å fjerne OpenDNS Guide Ads
  • Windows 8 Foreldrekontroll - En oversikt

Anbefalt: