Windows 8 trinnvis bok fra Microsoft Press: Review & Giveaway

Innholdsfortegnelse:

Windows 8 trinnvis bok fra Microsoft Press: Review & Giveaway
Windows 8 trinnvis bok fra Microsoft Press: Review & Giveaway

Video: Windows 8 trinnvis bok fra Microsoft Press: Review & Giveaway

Video: Windows 8 trinnvis bok fra Microsoft Press: Review & Giveaway
Video: usb encryption software - YouTube 2023, November
Anonim

Windows 8 vil snart bli gjort tilgjengelig for alle. Microsoft har reimagined Windows, og det er mange ting som brukerne må løse først før de kan lære Windows 8. For å hjelpe brukerne til å få det nye operativsystemet raskt, slipper Microsoft Press ganske mange bøker for å lære Windows 8. One av de fineste er Windows 8 trinn for trinn, en komplett bok som går deg gjennom hver eneste detalj av Windows 8. Boken har blitt forfattet av en god venn Ciprian Adrian Rusen sammen med Joli ballew, en Microsoft MVP for Windows.

Windows 8 trinnvis gjennomgang

Windows 8 trinn for trinn hjelper deg med å lære og tilpasse seg de nye måtene å jobbe med Windows på din PC og berøringsaktiverte enheter. Med denne boken ved hånden kan du lære hvordan du tilpasser Windows-opplevelsen med kule apper, Administrer bilder, filmer og musikk, organiser filer og mapper, lagre dem i sky og lagre eller sikre systemet ditt på best mulig måte.
Windows 8 trinn for trinn hjelper deg med å lære og tilpasse seg de nye måtene å jobbe med Windows på din PC og berøringsaktiverte enheter. Med denne boken ved hånden kan du lære hvordan du tilpasser Windows-opplevelsen med kule apper, Administrer bilder, filmer og musikk, organiser filer og mapper, lagre dem i sky og lagre eller sikre systemet ditt på best mulig måte.

Boken har blitt publisert for de som er nye til Windows 8 og dens apps, samt for de som planlegger å oppgradere sine tidligere versjoner av Windows OS til den nyeste versjonen, dvs. Windows 8. Alle emner og informasjon knyttet til det nye operativsystemet har blitt dekket i stor utstrekning. Det vil begynne å hjelpe deg, helt fra begynnelsen - det er fra hvordan du installerer Windows 8 på PCen. Det vil også hjelpe deg med å utforske det i full grad. Språket som brukes er enkelt for å hjelpe brukerne med å forstå et emne bedre. Også, for å utforske Windows 8, finner du en rekke kapitler som er godt tittel og pent indeksert.

Boken har over 780 sider og dekker følgende emner:

 1. Forstå det nye startskjermbildet.
 2. Finne deg gjennom Windows 8-grensesnittet og alle dens nyheter.
 3. Bruke de viktigste Windows 8-appene.
 4. Bruke Windows Store.
 5. Gaming og tilkobling av Windows 8 til Xbox.
 6. Synkronisere filene og innstillingene dine med SkyDrive.
 7. Administrere barnets databehandling med Familiesikkerhet.
 8. Sikring av Windows 8.
 9. Nettverk og deling av filer, mapper og enheter fra Windows 8
 10. Feilsøking vanlige Windows 8-problemer.

Hvert kapittel dekker mer avansert informasjon og overveielser. For eksempel forklarer det første kapittelet - Introduksjon av Windows 8:

 1. Slik konfigurerer du Windows 8
 2. Utforsk og tilpass Startskjermbildet
 3. Tilpass Live Tiles
 4. Få tilgang til det tradisjonelle skrivebordet
 5. Arbeid med Windows og apps
 6. Arbeid med PC-innstilling og kontrollpanel
 7. Avslutt en databehandling

På den måten er alle viktige aspekter som man trenger å vite og lære om operativsystemet, for å være produktive nok når man bruker det, inkludert. Hvert emne er selvstendig og komplett med alle øvelsene. Likevel, for noen grunn hvis du trenger hjelp med å huske hvordan du utfører en bestemt prosedyre i denne boken, har følgende funksjoner blitt gitt for å hjelpe deg med å finne det enkelt.

 • Detaljert innholdsfortegnelse - Tillater å søke i oppføringen av emnene og sidebjørene i hvert kapittel.
 • Kapittel tommel faner - Finnes enkelt på begynnelsen av kapitlet du vil ha.
 • Emnespesifikke løpesteder - Hjelper raskt å finne emnet du søker etter ved å se på løpende hoder øverst på odde nummererte sider.
 • Ordliste - Ser opp betydningen av et ord eller definisjonen av et konsept.
 • Tastatursnarveier - Får alle snarveiene på ett sted.
 • Detaljert indeks - Ser opp bestemte oppgaver og funksjoner i indeksen.

Boken avsluttes med en liste over 20 nyttige tips og triks som har som mål å hjelpe brukerne med å forbedre sin erfaring med Windows 8. Så hvis du begynner nå og jobber deg gjennom alle øvelsene, får du nok kunnskap til å bruke Windows 8 til sin fulle potensial!

Windows 8 Step by Step vil holde hånden din og gå med deg hvert trinn, ettersom du lærer hvordan du bruker det nye operativsystemet og unravel dets funksjoner, hemmeligheter og skjønnhet. Det vil gjøre læring og bruk av Windows 8 en fornøyelse! Hvis du planlegger å oppgradere til Windows 8, er dette en bok jeg anbefaler på det sterkeste at du vurderer å kjøpe.

Windows 8 Steg for trinn Book Giveaway

Boken koster $ 29,99 for utskriftsversjonen og $ 23.99 for eBoken, men vi er glade for å kunne tilby 5 eksemplarer av eBok gratis til våre lesere, takket være Ciprian. For å vinne en lisens, bare del dette innlegget på et hvilket som helst nettsamfunn / s etter eget valg, og del dets statusadresse her. Hvis du ikke bruker et sosialt nettsted, kan du fortelle oss i kommentarene hvorfor du tror du fortjener å få denne eBok.

Du kan bruke følgende format til å dele hvis du ønsker det:

Windows 8 Step by Step Book From Microsoft Press Review & Giveaway @TheWindowsClub https://bit.ly/OSUqgI

Prosess for å motta Windows 8 trinn for trinn-pris:

 1. Vinnerne blir valgt av meg tilfeldig basert på deres kommentarer og e-postadressene videresendt til forfatteren Ciprian.
 2. Vinnere må opprette en konto på O'Reilly Shop.
 3. Vinnerne må dele visningsnavnet og e-posten de pleide å registrere.
 4. O'Reilly blir kontaktet for å legge premien til sin konto. Dette tar vanligvis opptil 3 virkedager.
 5. Vinnerne vil automatisk bli informert om at boken legges til sin konto. Hele prosessen kan ta opptil 7 dager.

Boken deles i alle digitale formater, DRM gratis. De får gratis tilgang til fremtidige oppdateringer av boken (for eksempel errata er løst) og til spesialtilbud på andre bøker distribuert av O'Reilly Media.

The giveaway vil lukke etter 10 dager.Hvis du ikke ønsker å vente på giveaway, men vil kjøpe en kopi med en gang, gå over til forfatterens nettsted for mer informasjon.

Relaterte innlegg:

 • Hvordan lage en eBook fra Wikipedia
 • Icecream eBook Reader for Windows tilbyr en fantastisk leseopplevelse
 • 10 beste gratis ePub-lesere for Windows 10
 • Liste over gratis e-bøker fra Microsoft Press
 • Giveaway: 7 eBok kopier av Network Your Computers & Devices Step by Step

Anbefalt: