Gratis programvare for å endre mappeikonfarge i Windows 10

Innholdsfortegnelse:

Gratis programvare for å endre mappeikonfarge i Windows 10
Gratis programvare for å endre mappeikonfarge i Windows 10

Video: Gratis programvare for å endre mappeikonfarge i Windows 10

Video: Gratis programvare for å endre mappeikonfarge i Windows 10
Video: Error opening file for writing during installation in Windows 10 / 11 - YouTube 2023, Oktober
Anonim

Hvis du er en ivrig datamaskin bruker, må skrivebordet være fullt av mapper som inneholder viktige filer og undermapper. Har du noen gang møtt en situasjon når du leter etter en bestemt mappe, men ikke finner den? Ruller øynene dine til alle mapper bare for å finne den ønskede blir til tider veldig vanskelig. Men det er en løsning på dette problemet. Ja, det kan du faktisk endre fargene på mappene dine og skille dem enkelt.

Hvis du leter etter hvordan du endrer mappefargene, har disse innleggene en liste over gratis programvare for å endre mappeikonfarge i Windows 10/8/7. Hvis du endrer standard kremgul farge til noen andre som rød eller blå, vil mappen skille seg ut for enkel identifisering.
Hvis du leter etter hvordan du endrer mappefargene, har disse innleggene en liste over gratis programvare for å endre mappeikonfarge i Windows 10/8/7. Hvis du endrer standard kremgul farge til noen andre som rød eller blå, vil mappen skille seg ut for enkel identifisering.

Endre mappefargene

Nedenfor er en liste over noen gode freeware tilgjengelig på internett for din Windows PC som hjelper deg med å endre fargen på mappene dine og dermed hjelpe deg med å finne dem enkelt og raskt.

StyleFolder

Image
Image

Som navnet antyder, lar dette freewareet du utforme mappene dine på din egen måte. I tillegg til å endre fargen, lar dette freewareet også endre mappikonet, mappebakgrunnen, mappefonten, mappefarge og mappestørrelse. Så i utgangspunktet med StyleFolder kan du gi mappen et helt nytt utseende og få det til å skille seg ut fra en rekke mapper på skrivebordet.

Dette er et lite verktøy og tar mindre enn et minutt å lande på PCen din (avhengig av internettforbindelsen selvfølgelig). Bare start programmet, velg mappen du vil stil, høyreklikk og tilpass den etter dine egne preferanser. Det fungerer også på Windows 10/8/7 / Vista.

Folder Marker

Image
Image

Folder Marker er igjen et lite freeware som lar deg endre fargen på mappens ikoner. Tilordne forskjellige farger til mappens ikoner, slik at du raskt kan finne de ønskede mappene. Med dette freeware kan du til og med endre ikonet for mappene dine på dine egne preferanser. Med et nytt ikon og en ny farge, gir du et nytt utseende til mappene på PCen.

Du kan tilordne ditt eget ikon til mappene bare fra ICO, ICL, EXE, DLL, CPL eller BMP-fil. Dette verktøyet er tilgjengelig både som en gratis samt en betalt versjon som sikkert har noen ekstra funksjoner.

Shedko FolderIco

Image
Image

Shedko FolderIco er enda et gratis verktøy som hjelper deg med å farge mappene dine i Windows 10/8/7 PC. Farging og tilpassing av mappikonet hjelper deg å skille dem og finne de ofte brukte mappene enkelt og raskt. Det er et raskt program, og du kan endre fargen og ikonet for mappene dine på bare noen få klikk. Du kan gjenopprette det originale ikonet og fargen når som helst du vil ha i ett enkelt klikk.

FolderIco programmet støtter også noen ekstra temaer som du kan laste ned. Disse de fullt behandlede temaene og er tilgjengelige i SFT-formatet og blir automatisk knyttet til programmet.

Foldermaleren

Image
Image

Folder Maleren er et gratis, bærbart program som lar deg endre mappeikonene for å gjøre dem lett lokaliserbare. Du kan gi forskjellige farger til forskjellige mapper i bare noen få enkle klikk. Verktøyet kommer i en zip-fil; du trenger bare å laste ned, pakke ut den og kjøre oppsettet. Undermenyen til programmet inneholder få farger å velge fra.

Du kan også legge til egne farger i mappemaler og kan tilpasse ikonmappen ved hjelp av dine egne fargeikoner. Det er en enkel bærbar applikasjon og trenger ingen installasjon. Det påvirker ikke PCens ytelse i det hele tatt og fungerer jevnt. Du kan laste ned Folder Painter her.

Regnbuefoldere

Image
Image

Akkurat som de andre programmene nevnt ovenfor, er Rainbow Folders også et freeware som hjelper deg å skille mellom mappene dine ved å endre deres ikonfarge. Du kan gjøre alle arbeidsmappene dine røde for å raskt oppdage dem når det er nødvendig. Kort sagt, denne programvaren hjelper deg med å fargelegge mappene dine i forskjellige farger. Det er ikke noe spesielt sett med farger, men det gir deg ubegrensede nyanser å velge mellom.

Folder Colorizer

Image
Image

Folder Colorizer [ OPPDATER - Det er ikke lenger gratis] er en av de mest populære programvarene som brukes til å farge mappeikoner. Det er et freeware, men kan be om en veldedighetsdonasjon under installasjonen som selvsagt ikke er obligatorisk. Du kan tydelig fjerne merket fra donasjonsknappen og installere programmet gratis på PCen. Det er et enkelt program med en brukervennlig layout.

Bare last ned den, installer og start den. For å fargelegge mappikonet, er alt du trenger å gjøre, å velge det aktuelle mappikonet, høyreklikk og klikk på Farge ikonet og velg fargen du vil ha. Når du klikker på farger, tar programmet deg til en Color Editor som støtter egne farger og etiketter også. Det er veldig enkelt og krever ingen teknisk kunnskap. Selv en nybegynner datamaskin bruker kan bruke dette programmet og endre farger på mappeikoner.

Så dette er min liste over gratis programvare for å endre mappeikonfarger i Windows 10. Gi oss beskjed hvis du har noen favoritter.

Anbefalt: