Windows USB Feilsøking: Løs USB problemer og problemer

Innholdsfortegnelse:

Windows USB Feilsøking: Løs USB problemer og problemer
Windows USB Feilsøking: Løs USB problemer og problemer

Video: Windows USB Feilsøking: Løs USB problemer og problemer

Video: Windows USB Feilsøking: Løs USB problemer og problemer
Video: How to Make a VPN IP Look like a Normal IP - Unblock Websites that Block VPNs - YouTube 2023, Oktober
Anonim

De fleste Windows-brukere er kjent med Microsofts automatiserte feilsøkingstjenester, og det er Fix It's. De er virkelig en praktisk måte å fikse problemer du måtte møte på Windows-datamaskinen din. Hvis du står overfor problemer ved hjelp av USB-enheten din med Windows-datamaskinen din, kanskje du vil kaste ut enheten, vil du kanskje bruke den Windows USB feilsøkingsverktøy og se om det hjelper med å løse problemet ditt.

Image
Image

Windows USB feilsøkingsverktøy

Du vil kanskje sjekke om du har de nyeste driverne for USB-enhetene som er installert. Hvis det ikke virker for deg, dette nye Windows USB feilsøkingsverktøy fra Microsoft kan det hjelpe deg.

Dette Fix It-verktøyet vil diagnostisere og fikse Windows USB-problemer automatisk. Noen eksempler på USB er Thumb-stasjoner, USB-harddisker, pennstasjoner, USB-skrivere, etc.

Windows USB-feilsøking vil fikse USB-lyd-, lagrings- og utskriftsenheter som ikke skal utløses ved hjelp av dialogboksen Trygg fjerning av maskinvare. Det vil frigjøre USB-lagringsenheten. Videre, hvis USB-enheten ikke blir gjenkjent, vil den fjerne øvre og nedre filtre for bærbare enheter. Det vil også sjekke om Windows Updates er konfigurert til å aldri oppdatere drivere - bare for å bekrefte at du ikke bruker utdaterte drivere.

Besøk Microsoft å laste ned og kjøre verktøyet. Når du kjører Windows USB-feilsøkingsprogrammet, vil den skanne systemet for potensielle problemområder og deretter presentere deg med en detaljert rapport. Du kan velge å la det automatisk fikse alt for deg, eller du kan velge og avgjøre hvilke av de presenterte problemene du vil at verktøyet skal reparere.

OPPDATER: Microsoft Easy Fix-løsninger støttes ikke lenger. Å kjøre den innebygde feilsøkingsmaskinen for maskinvare og enheter kan også være et alternativ du kanskje vil vurdere.

Se dette innlegget hvis du mottar USB-kontrolleren er i mislykket tilstand, eller er ikke for øyeblikket installert melding.

Disse innleggene kan også interessere deg:

  1. USB-enhet ikke gjenkjent i Windows
  2. PC slår av når USB er koblet til
  3. USB 3.0 ekstern harddisk ikke gjenkjent i Windows
  4. USB-enheter fungerer ikke i Windows.

Anbefalt: