SmartPower: Spar energi og penger med konfigurert dvalemodus

Innholdsfortegnelse:

SmartPower: Spar energi og penger med konfigurert dvalemodus
SmartPower: Spar energi og penger med konfigurert dvalemodus

Video: SmartPower: Spar energi og penger med konfigurert dvalemodus

Video: SmartPower: Spar energi og penger med konfigurert dvalemodus
Video: Samsung FlexWash Review - Smart Washer and Dryer - Smart Home Tech! - YouTube 2023, September
Anonim

Høye strømregninger? Bruker datamaskinen mer strøm enn den burde gjøre? Hvis ja, må du finne en løsning på dette problemet og slå datamaskinen til en energieffektiv og en strømsparingsenhet. I dag kan verktøyet vi har tatt opp for deg, hjelpe deg med å redusere strømregningen og spare litt ekstra penger. Smart er et gratis verktøy som sparer både energi og penger ved ganske enkelt å flytte PCen til dvalemodus når den ikke er i bruk. Det lar deg spare energi og penger ved å dvale og gjenoppta datamaskinen din i henhold til konfigurerbare regler. Hvis datamaskinen forblir PÅ i lange tider, men forblir tomgang, er SmartPower et must for deg.

Image
Image

SmartPower for Windows

Hovedformålet med programvaren er å slå av / dvale / sove PCen når den ikke er i bruk eller når den ikke bruker mye ressurser. Du kan sette opp regler for SmartPower for å slå av datamaskinen din slik at den kan fungere tilsvarende og spare strøm og penger. Etter hvert 60 sekunder vil SmartPower prøve å dvale / slå av datamaskinen, men her er konfigurasjonene som kan gjøres på SmartPower som vil holde datamaskinen i drift og forhindre dvalemodus:

1. Rutiner: Med denne funksjonen kan du angi arbeidstider for en datamaskin. Du kan opprette forskjellige timing for hver annen dag, og du kan til og med velge å våkne datamaskinen med starttidspunktet. Oppstartskommandoen er bare mulig hvis datamaskinen er i dvalemodus eller hvilemodus. Når sluttidspunktet blir nådd, blir datamaskinen automatisk dvalet / slått av.

2. Brukere: Funksjonen holder en datamaskin i gang når det er aktive brukere, hvis brukerne blir inaktive, kjører datamaskinen ikke lenger. Du kan angi varigheten for hva SmartPower skal vente etter at alle brukerne blir inaktive.

3. Enheter: Med denne funksjonen kan du spore de andre enhetene som er koblet til nettverket. Du kan angi IP-adressen til enhetene du vil spore, og hvis disse enhetene blir tilgjengelige, vil SmartPower holde PCen i gang og vil ikke prøve å slå av / dvalemodus.

4. Nettverk: Under denne funksjonen kan du velge nettverksgrensen, og datamaskinen din vil bare være aktiv når nettverkstrafikken er over den valgte terskelen.

5. CPU: Det ligner på nettverksgrensen. Du kan velge en CPU-terskel og datamaskinen vil bare være aktiv hvis CPU-bruken er over terskelen.

6. Prosess: Med denne funksjonen kan du aktivere prosesssporing på PCen din, og PCen din vil være PÅ hvis noen av dine innmeldte prosesser kjører.

7. Strømforespørsler: Denne funksjonen vil holde PCen kjørt hvis en Strømforespørsel er laget av hvilken som helst programvare. Strømforespørsler er en del av Windows Operating System.

Bunnlinjen

Samlet sett er programvaren utmerket, og funksjonene er overbevisende også. Programvaren kan spare mange penger som du betaler som strømregningen. SmartPower er bra for våre datamaskiner som det dvaler dem og gir dem også tid til å kjøle seg ned og hva de beholder våre dyrebare ressurser "energi".

Klikk her å laste ned SmartPower. Den enkle online kalkulatoren som er til stede på nettstedet, kan fortelle deg hvor mye penger du kan spare med SmartPower.

Relaterte innlegg:

  • Deaktiver, Aktiver dvalemodus i Windows 10/8/7
  • Gjennomgang av SetPower Free: Administrer flere kraftporteføljer i Windows
  • Money Manager Ex: Gratis programvare for personlig økonomi for Windows
  • Skulle du dvale eller stenge Windows PC om natten
  • Vis dvalemodus i Strømknapp-alternativer i Windows 8

Anbefalt: