Beste Instant Messenger Chat-klienter for Windows PC

Innholdsfortegnelse:

Beste Instant Messenger Chat-klienter for Windows PC
Beste Instant Messenger Chat-klienter for Windows PC

Video: Beste Instant Messenger Chat-klienter for Windows PC

Video: Beste Instant Messenger Chat-klienter for Windows PC
Video: Understanding and Troubleshooting VSS (Volume Shadow Service) - YouTube 2023, November
Anonim

I disse tider vil vi holde kontakten hele tiden! Faktisk for noen har det nesten blitt en tvangsmessig vane å holde kontakten med internett, og hvis de ikke er, føler de seg usikre! De kan være online via Twitter eller være tilkoblet på Facebook til enhver tid! Etter emails ble Instant Messenger-programmer utviklet og introdusert - og de er fortsatt svært populære blant mange mennesker!

Med tider har mange endringer blitt gjort og nye funksjoner lagt til. Nye innovative tjenester ble introdusert som tale- og videochatting, fildeling og nå Cloud Connect og HD-videoer i disse messenger-applikasjonene. Det kan være mange Instant Chat Messenger klienter der ute i markedet, og man må være forsiktig med å velge for å gi den mest sikre og rike opplevelsen..

Folk har sine kontakter på forskjellige postnettverk som Gmail, Yahoo, Windows Live, Facebook, AOL etc. Listen er veldig stor, og hver tjenesteleverandør har sin egen chat messenger-applikasjon. Google har GTalk, Yahoo har Yahoo Messenger, Windows Live har Windows Live Messenger og det er en vondt å ha så mange forskjellige Messenger-klienter som er installert på PCen.

Instant Messenger Chat-klienter for Windows PC

Men løsningen er også tilgjengelig for dette problemet. Multimedieinnlogging chat-budbringere er et godt valg hvis du har en konto med flere nettverk.

Så her er vår liste over Top 5 Instant Chat Messengers tilgjengelig for Windows:

Image
Image

1. Windows Messenger 2011: Den er tilgjengelig som en del av Windows Live Essentials på Windows Live-nettstedet. Det lar deg chatte med Windows Live, Facebook, AOL og Yahoo kontakter. Enkelte funksjoner som fildeling, sende nudges, tale- og videosamtaler er ikke tilgjengelige for alle nettverk. Du kan bare nyte full makt til en Messenger mens du bare snakker med en Windows Live. Bruk Skype nå i stedet.

Image
Image

2. Pidgin: Pidgin er et chatprogram som lar deg logge på kontoer på flere chat-nettverk samtidig. Det er kompatibelt med følgende chat-nettverk ut av boksen: AIM, ICQ, Google Talk, Jabber / XMPP, MSN Messenger, Yahoo !, Bonjour, Gadu-Gadu, IRC, Novell GroupWise Messenger, QQ, Lotus Sametime, SILC, SIMPLE, MySpaceIM og Zephyr. Pidgin støtter filoverføringer, vekk meldinger, kompis ikoner, egendefinerte smilier og skrive varsler. Tallrike plugins utvider også Pidgins funksjonalitet utover standardfunksjonene.

Image
Image

3. Trillian Astra: Trillian er en fullverdig, skinnable chat klient som støtter AIM, ICQ, MSN, Yahoo Messenger og IRC nettverk. Den støtter også standardfunksjoner som lydchatt, filoverføringer, gruppemeldinger, chatrom, kompis-ikoner, flere samtidige tilkoblinger til samme nettverk, server-sidekontaktimport, skrivevarsel, direkte tilkobling (AIM), proxy-støtte, kryptert meldingstjeneste (AIM / ICQ), SMS-støtte og personverninnstillinger.

Image
Image

4. Digsby: Digsby er en multi-protokoll IM klient som lar deg chatte med alle dine venner på AIM, MSN, Yahoo, ICQ, Google Talk og Jabber med en enkel å administrere venneliste. Det lar deg også få tilgang til oppdateringer av vennene dine som skal gjøres på nettsidene for sosiale nettverk.

Image
Image

5. Miranda: Den bruker svært lite minne og er ekstremt rask, og krever ingen installasjon. Det lar deg chatte med venner på MSN, AIM, ICQ, Tlen, Yahoo! og Jabber gratis. For å bruke andre funksjoner må du bruke plugins.

Har jeg savnet noe? Hvilken bruker bruker du og hva har du opplevd med det?

Relaterte innlegg:

  • Fem gratis programmer for å få tilgang til Facebook Chat
  • Beste Facebook Messenger Bots du må begynne å bruke med en gang
  • Slik konfigurerer du Microsoft Outlook for Yahoo Mail
  • Forskjellen mellom Windows 8, Windows 8 Pro og Windows 8 RT
  • Administrer Instant Messenger-kontakter og chattehistorier på nettet.

Anbefalt: