Windows Phone 8 Funksjoner Infographic

Innholdsfortegnelse:

Windows Phone 8 Funksjoner Infographic
Windows Phone 8 Funksjoner Infographic

Video: Windows Phone 8 Funksjoner Infographic

Video: Windows Phone 8 Funksjoner Infographic
Video: Hvordan flytte filer til skyen med OneDrive eller Dropbox 😉 - YouTube 2023, Oktober
Anonim

Windows Phone 8 er allerede i mange hender og utelukker andre mobile operativsystemer i flere fylker. Med sitt unike grensesnitt, enkel og enkel å bygge, blir den stadig mer populær. Fremhever noen av de viktige funksjonene i Windows Phone 8, vi har designet en infografisk.

Windows Phone 8 Funksjoner

Image
Image

Kid's Corner - Det er en unik måte å holde barnet ditt borte fra telefonens innhold og begrense ham bare til apper og innhold som er tildelt ham.

NFC - Overføring av innhold mellom telefoner har aldri vært så enkelt. Bare klikk på dine NFC-kompatible telefoner mot hverandre for å dele data, kontakter, nettsteder, bilder etc.

Forbedret låsskjerm - Låseskjermen er forbedret for å vise live bakgrunnsbilder, avtaler, samtaler, tekster, e-postmeldinger og til og med oppdateringer fra favorittappene dine.

Skype-app - Den støtter lett Skype-app, og tilbyr Internett-samtaler og videosamtaler rett fra telefonen.

microSD-lagring - Å eliminere en av de største ulempene med Windows Phone 7, gjør at Windows Phone 8 tillater utvidelse av lagring ved hjelp av microSD-kort.

Windows Phone Store - Windows Phone Marketplace blir omdøpt til "Windows Phone Store". Som navnet har Store også blitt smartere med store apps kvantitet, live apps og enda mer smartere apps.

Bluetooth-deling - Ikke-DRM-filer som dokumenter, bilder, kontakter, musikk etc. kan deles over Bluetooth.

Enkel overføring - Med Windows Phone 8 har overføring av data mellom PC, nettbrett eller Mac blitt rask og enkel.

Skjerm - Windows Phone 8 har nativt lagt til muligheten til å ta telefonskjermbilder som er lagret i kamerarullen.

OTA oppdateringer - Enhets programvareversjon kan enkelt oppdateres til den nyeste en over-the-air ved hjelp av WiFi, uten behov for å koble enheten til PC.

Forbedret Office - Office Hub har blitt forbedret ved å enklere, klarere navigering og redesignet med fullskjermleser for Word, diagramstøtte for Excel og nye miniatyrer og notatervisning for PowerPoint.

Finn min telefon - Finn Min telefon er en gratis tjeneste som gjør at du kan peke på en manglende telefon på kartet, ringe den eksternt, låse den og slette alt innholdet.

Ringtone Maker - Det lar deg lage egendefinerte ringetoner fra musikken på telefonen.

XBOX Music - Zune Store har erstattet med XBOX Music Store. Den nye butikken tilbyr musikk og videoer, og gir også sky streaming for en lav månedlig avgift.

Internet Explorer 10 - Internet Explorer 10 er beriket med nye funksjoner som faner, favoritter og innebygd nettsidedeling. Det er tweaked for å øke den generelle surfingopplevelsen med rask nettsideinnlasting og mindre data sulten surfing.

Lommebok - Wallet er en digital og problemfri måte å lagre alt som du vanligvis holder i en lommebok. Det inkluderer kreditt- eller debetkort, lojalitetskort, medlemskort og bilag. Det kan også sette opp betalingskort for å kjøpe apps og spill, bla gjennom lokale avtaler og mer.

Cloud Backup - Hold hele telefonens data trygt på skyen med integrert cloud backup. Alt inkludert apps, historie, temafarge, kontoer, også Internett-favoritter er sikkerhetskopiert slik at du aldri vil miste noe.

Trenger du flere detaljer? Sjekk dette innlegget med tittelen 8 Smashing New Features of Windows Phone 8 Platform.

Relaterte innlegg:

  • Liste over de beste mobile lommebøker i India for å foreta elektroniske betalinger
  • Bruk Narrator & Magnifier raskt med disse hurtigtastene i Windows 10
  • Trykk og betal med Microsoft Wallet for Windows 10 mobiltelefon
  • Hva er Hybrid Cloud? Definisjon, fordeler og fordeler
  • Public Cloud vs Private Cloud computing forskjell forklart

Anbefalt: