EaseUS Partition Master Gratis gjennomgang: Partition Manager for Windows PC

Innholdsfortegnelse:

EaseUS Partition Master Gratis gjennomgang: Partition Manager for Windows PC
EaseUS Partition Master Gratis gjennomgang: Partition Manager for Windows PC

Video: EaseUS Partition Master Gratis gjennomgang: Partition Manager for Windows PC

Video: EaseUS Partition Master Gratis gjennomgang: Partition Manager for Windows PC
Video: Fix Microsoft Store Error 0x803F8001 Game is currently not available in your account - YouTube 2023, Desember
Anonim

Diskpartisjoner er nødvendige for å organisere dataene dine i forskjellige stasjoner. Det er også fornuftig å holde systemstasjonene forskjellige og kjøre planlagte vedlikeholdsoppgaver (defragmentering, rengjøring etc.) på dem, slik at operativsystemet gir deg bedre databehandling.

Jeg anbefaler aldri å holde både systemfiler og datafiler på samme partisjon eller stasjon fordi hvis du må formatere systempartisjonen av en eller annen grunn, vil dataene dine gå tapt, med mindre du sikkerhetskopierer det først. EaseUs Partition Manager er et av de populære verktøyene for å administrere partisjoner og tilbyr litt mer tjenester enn andre i bransjen.

Denne anmeldelsen av EaseUs Partition Master Free sjekker for å se hva alle alternativene er tilgjengelige i den nye versjonen. Det følges av en 10 lisens gi bort av EaseUs Partition Manager Professional.

EaseUS Partition Master Free

Ifølge deres nettsted har den nye 10.5-versjonen av EaseUs Partition Master følgende fordeler
Ifølge deres nettsted har den nye 10.5-versjonen av EaseUs Partition Master følgende fordeler
  1. Bedre brukergrensesnitt - Jeg er enig i det. Jeg har brukt EaseUs i fortiden, og den nye versjonen har et bedre brukergrensesnitt som hjelper nybegynnere å administrere sine partisjoner uten frykt. Brukergrensesnittet er selvforklarende
  2. Støtte for større disker - Den gratis versjonen støtter opptil 8TB disker mens den kommersielle versjonen støtter opptil 16TB; siden de fleste harddiskstasjoner i dag er mega-kapasitetsdrifter, er det fornuftig å bruke en partisjonsadministrator som kan håndtere store volumer
  3. Konvertering mellom GPT og MBR disker - GPT-disker er raskere og hjelper med harddisker med høy kapasitet, så hvis du ønsker å konvertere den vanlige harddisken MBR til GPT; Du kan bruke EaseUs som vil gjøre konverteringen for deg uten tap av data

Dessuten er det mange operasjoner du kan utføre på harddiskene dine uten frykt for å miste data - selv om jeg vil anbefale deg å sikkerhetskopiere data bare hvis du blir uheldig. De (EaseUs) har egne data backup og gjenoppretting programvare, men du kan bruke alt du liker å sikkerhetskopiere data på partisjoner før du utfører noen operasjoner på dem. Det er bare for å sikre at dataene forblir hos deg ved eventuelle problemer. Ellers kan EaseUs Partition Master utføre forskjellige handlinger på partisjoner uten å skade data. Den har egne algoritmer som tar vare på at data på noen av partisjonene som blir bearbeidet, ikke blir ødelagt eller skadet.

Hovedtrekkene til EaseUs Partition Master

Det er mange ting du kan gjøre med EaseUS Partition Master. En titt på grensesnittbildet ovenfor vil fortelle deg hva alle alternativene er tilgjengelige. Jeg vil snakke om alternativene som interesserte meg når jeg gjennomgikk søknaden.

Det første alternativet i seg selv er interessant. Du kan flytte hele operativsystemet fra en disk til en annen uten å skade filene. Jeg er ennå ikke å tenke på et scenario der denne funksjonen kan brukes, men det er interessant å ha funksjonen praktisk. Du kan flytte operativsystemet og programmere filer til andre harddisker. Operativsystemet fungerer fint etter flytting. Det klones ikke akkurat, men gir en lignende effekt - bare i stedet for å kopiere operativsystemet, flyttes den fra en disk til en annen, og deretter kan du bruke den andre disken som primær for å starte datamaskinen og å kjøre programfilene dine.

Merge partisjon er enda et interessant alternativ som EaseUs gir. Du kan slå sammen to partisjoner uten tap av data. Partisjonene skal være i rekkefølge. For eksempel kan du slå sammen F med G eller E: de etterfølgende og forrige partisjonene. Alt du trenger å gjøre er å velge F, klikk på Merge partisjon og velg deretter en partisjon som lykkes eller foregår.

Blant annet du kan bruke, er å dele partisjoner ved å krympe dem, forstørre partisjoner ved å slå dem sammen, kopiere en partisjon til en annen harddisk, og utforske partisjon. Verktøyet har en innebygd Utforsker som hjelper deg å utforske den valgte partisjonen. Du vil også vise alle system og skjulte filer i tillegg til vanlige filer.

Det er omfattende dokumentasjon på nettstedet som kan utløses ved hjelp av Hjelp-menyen. Dokumentasjonen har også videofiler som viser deg hvordan du bruker de forskjellige alternativene, så det er enkelt for alle å bli kjent med programmet.

Ulempene ved EaseUs Partition Master

De er ikke mange. Jeg fant det litt irriterende at jeg måtte krysse tre skjermer som spurte meg om jeg ønsket å installere andre programmer. Disse var det gratis backupprogrammet fra EaseUs, Skype for Windows og Utility-programmer (i utgangspunktet crapware etter min mening). Annet enn det var det ingen problemer med installeringen.

Når du starter EaseUs Partition Manager, starter det et vindu som igjen ber deg om å klikke på en knapp for å starte EaseUs Partition Manager og vise annonser for andre produkter. Dermed har du to vinduer åpne - som jeg føler er unødvendig. EaseUs-verktøyene er allerede populære, og hovedgrensesnittet har også muligheter til å laste ned og installere dem som vist på bildet over. Bildet nedenfor viser hva som kommer opp etter at du klikker på skrivebordet ikonet for å starte EaseUs Partition Master. Etter min mening er dette trinnet helt unødvendig.

Men vurderer rekkevidden av operasjonen som applikasjonen utfører på våre partisjoner, noe som gjør harddiskhåndtering enklere, vi kan sette opp med 'ekstramateriale'. Annet enn disse, er det ingen negative som jeg kunne finne relatert til EaseUs Partition Master.

Det er et godt verktøy for å vise og administrere partisjoner på alle harddiskene dine, og med støtte til større disker blir verktøyene bedre.Du vil kanskje prøve den når du ønsker å endre noe på harddisken neste gang. Før du starter det, må du bare sjekke dokumentasjonen en gang slik at du forstår hvordan du utfører oppgaver. Gi oss beskjed hvis jeg savnet noe i denne anmeldelsen av EaseUs Partition Master 10.5. Du kan laste den ned fra sin hjemmeside.

EaseUs Partition Manager Professional Giveaway

Vi er glade for å tilby 10 lisenser av EaseUs Partition Manager Professional gratis til TWC lesere. Denne Pro-versjonen koster normalt 39,95 dollar, men 10 lisenser tilbys gratis til TWC-lesere. For å vinne en lisens, bare del denne gaveen på din favoritt sosiale media kanal og legg status status URL her. Vinnerens navn vil bli annonsert her etter 15 dager, og lisensene sendes til meg av meg.

Du vil kanskje også sjekke ut Easeus Backup Free også.

Anbefalt: