Stopp Spotify fra å drepe SSD eller HDD på Windows-datamaskinen din

Innholdsfortegnelse:

Stopp Spotify fra å drepe SSD eller HDD på Windows-datamaskinen din
Stopp Spotify fra å drepe SSD eller HDD på Windows-datamaskinen din

Video: Stopp Spotify fra å drepe SSD eller HDD på Windows-datamaskinen din

Video: Stopp Spotify fra å drepe SSD eller HDD på Windows-datamaskinen din
Video: Hvordan endre navn og passord på ditt trådløse nettverk - YouTube 2023, Desember
Anonim

I juni 2016 Spotify kunngjorde at brukeren hadde krysset aktive 100 millioner brukere per måned. Dette var mulig på grunn av sin gratis og annonsestøttede versjon, da de fleste brukere ikke betaler et månedlig abonnement. I motsetning til konkurrenten Apple Music, Spotify, et musikkavspillingssted, var det raskt å få en enorm brukerbasen i kort tid. Det har nå vært over fem måneder, og brukere har allerede begynt å rapportere noen problemer når du kjører denne appen på Linux, Mac og Windows-plattformen.

Spotify kan drepe SSD eller HDD

Det er en feil i appen som påvirker levetiden til brukerens HDD og SSD. Appen skriver kontinuerlig tiere og hundrevis av gigabyte av ubetydelige data til stasjonen.

Image
Image

Hvordan påvirker Spotify din HDD / SDD?

Flere brukere har begynt å rapportere dette problemet siden juni i selskapets supportforum, Reddit og Hacker News. Ifølge dem, skriver Spotify app så mye som 5 GB til nesten 10 GB unødvendig data per time på harddisken og akkumulerer ca. 700 GB søppelpost hvis appen kjører igjen i mer enn en enkelt dag.

Denne oppførselen setter en belastning på brukerens lagringsenheter, spesielt Solid State Devices eller SSD-er. De unødvendige dataene bruker ikke bare diskplassen på datamaskinen, men det forkorter også levetiden på harddisken din ved å skrive en stor mengde data hele tiden.

SSD-er kommer i en svært begrenset mengde skrivekapasitet. Uavbrutt skriving av massevis av søppeldata til SSD eller HDD vil føre til at disken mislykkes!

En kommentar som er lagt inn på Spotify Official-forumet, sier klart at feilen har blitt løst i den nyeste versjonen av Spotify - som er versjon nr. 1.0.42.

We’ve seen some questions in our Community around the amount of written data using the Spotify client on desktop. These have been reviewed and any potential concerns have now been addressed in version 1.0.42, currently rolling out to all users.

Versjonen kommer snart å rulle ut, men problemet er fortsatt for de som allerede har installert det.

Hvordan håndtere dette Spotify-problemet

Ettersom appen skriver unødvendige data til stasjonene hvis den fortsetter å løpe eller tomgang, er det en ting du kan gjøre etter at du har brukt appen, lukk den helt ned. Det vil begrense tilleggsskriving av data til stasjonene dine mens du ikke bruker den.

Avinstaller Spotify for øyeblikket til den nye oppdateringen er utgitt. For å gjøre dette, åpne Kontrollpanel, se etter Spotify og velg Avinstaller.

Deretter fjerner du Spotify-appens datakatalog fra datamaskinen. Åpen '% Appdata%'I Filutforsker og søk etter Spotify-mappen og slett den. Husk å slette den fra RecycleBin også, hvis du står overfor Disk Space-problemer.

Oppdater Spotify

Spotify-tjenestemenn har sagt det Spotify versjon 1.0.42 er nå tilgjengelig for alle brukere. Hvis oppdateringen er tilgjengelig for datamaskinen, blir Spotify automatisk oppdatert. Likevel kan du besøke Spotify-nettstedet og laste ned den nyeste versjonen med en gang.

Dette innlegget vil vise deg hvordan hvordan Du kan bruke Spotify i India.

Anbefalt: