Hvordan spare penger mens du handler online

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spare penger mens du handler online
Hvordan spare penger mens du handler online

Video: Hvordan spare penger mens du handler online

Video: Hvordan spare penger mens du handler online
Video: Surface RT и Windows RT в 2020 году. - YouTube 2023, November
Anonim

I dag velger de fleste Internett-brukere for online shopping, over offline. Om noen trenger et par sko eller en bok, kan alt kjøpes fra ulike e-handelswebsteder, inkludert Amazon, eBay, AliExpress osv. Det er mange grunner til hvorfor folk skal til nettbutikk når det er millioner av offline butikker rundt dem. For det første lanserer de fleste elektronikkvirksomhetene i utgangspunktet produkter på nettet. Deretter går de over til kjøpesentrene og andre offline butikker. For det andre er prisen på elektroniske produkter ganske mindre enn nettbutikker.

Hvis du ofte kjøper ting fra ulike nettbutikker, er det noen nyttige tips og triks som kan hjelpe deg med Spar penger mens du handler online i ethvert land.

Spar penger mens du handler online

Ikke alle de følgende tipsene er fruktbare for alle og hele tiden, men du må gå gjennom dem for å kjenne arbeidsmulighetene for deg.

Image
Image

1] Bruk landbasert e-handelsnettsted

Det er mange nettsteder som selger produktene til noen fra hvor som helst over hele verden. Noen ganger virker det bra, men du må kanskje bruke mer for å kjøpe et produkt fra et annet land. Du må bruke fraktkostnaden og noen andre kostnader for å kunne importere produktet til ditt land. Vanligvis tar noen populære e-handelswebsteder ikke fraktkostnader, men noen ganger må du bruke den fra lommen, noe som til slutt vil gi en høyere pris enn hva den burde være. Derfor er det alltid et godt alternativ å sjekke ditt eget lands nettbutikker. For eksempel, hvis du bor er India, bør du sjekke ut Flipkart, Amazon.in, eBay.in, SnapDeal etc. i stedet for AliExpress eller Amazon.com.

2] Sammenlign priser før du kjøper

Hvert produkt har en MRP eller Maksimal utsalgspris. På den annen side har hver e-handelswebside flere forhandlere, som faktisk selger produktet gjennom nettsiden. Ulike forhandlere angir forskjellige prislapper. Derfor, hvis du holder deg til en enkelt e-handelswebside, må du kanskje bruke mer. Derfor er det alltid en god praksis å sjekke forskjellige nettsteder for ulike forhandlere og priser. Men når du sammenligner pris, bør du vite vurdering av de to forhandlerne. MySmartprice.com er et populært nettsted som kan hjelpe deg å sammenligne prisen på forskjellige nettsteder. Det viser i utgangspunktet prisen på Snapdeal, eBay, Amazon, Flipkart, ShopClues, etc. Du trenger ikke å åpne alle disse nettstedene. I stedet får du alle prisene på en side.

3] Sjekk Cashback Websites

Ikke bare for produkter, men selv om du bestiller noe hotell eller bord på en hvilken som helst restaurant, kan du få cashback. Det finnes flere nettsteder, som tilbyr umiddelbar tilbakebetaling hvis du kjøper noe ved hjelp av kampanjekoblingen. Dette er en av de beste og mest pålitelige metodene du kan søke mens du handler online eller booking hotell. Den eneste ulempen ved denne teknikken er at du kanskje ikke får tilbud for ønsket produkt.

4] Vent til festival eller spesiell dag

I likhet med nettbutikkene tilbyr nesten alle nettbutikker enorme rabatter på nesten alle slags produkter under festivaler eller en spesiell dag. Hvis du vil kjøpe elektronikkutstyr, er det ingen andre dager bortsett fra Svart fredag og Cyber Monday. I likhet med dem er det mange andre festivaler i forskjellige land når nettbutikker tilbyr mange rabatter. Ulempen med denne metoden er imidlertid at du må vente lenge. Hvis du har behov for noe raskt, så er dette trikset ikke for deg. Du bør imidlertid alltid kjøpe noe på Black Friday, Cyber Monday, Farsdag, Morsdag, Nyttår, Boksedag osv. Hvis du bor i India, får du store rabatter på Diwali.

5] Kupongkoder

Dette er sannsynligvis det beste du kan se etter mens du prøver å spare penger på nettet. Det er mange nettsteder, som tilbyr kupongkoder for å kjøpe noe på nettet. Anta at du trenger et.com-domene, som generelt er priset til $ 11,99 på Godaddy. Hvis du bruker en kupongkode, kan du spare mye. Det finnes flere nettsteder, som gir kupongkoden for å spare minst 50%. Det samme kan gjøres for hosting, tema eller dagliglivet ting som mobil, laptop, klær osv. Men ulempen er ikke alle e-handel nettsteder har kupongkode anlegget. På et slikt tidspunkt kan du bare sjekke cashback nettsteder.

6] Be vennene dine om å gi Cashback

Hvis vennen din er en tilknyttet markedsfører, vil han / hun ikke ønske å savne dette tilbudet. Hvis du er en affiliate markedsfører av et bestemt nettsted, kan du tjene penger hvis noen kjøper noe ved hjelp av kampanjekupongkoden eller tilknyttede lenken. Derfor, hvis din venn er en tilknyttet markedsfører av et bestemt nettsted, og du vil kjøpe noe fra dette nettstedet, er dette alltid et godt alternativ du kan bruke. Du kan bare spørre vennen din om å gi litt cashback, og i retur vil du kjøpe produktet ved hjelp av hans eller hennes tilknyttede link eller kupongkode. Dette ville være en vinn-vinn-situasjon for dere begge.

Image
Image

7] Kjøp i en Flash-salg

Selv om det er ganske vanskelig å få mobiltelefonen eller strømbanken i en flash-salg, er dette også et godt alternativ å velge. I dag gjør mange mobilprodusenter og elektronikkfirmaer en flash-salg. Noen ganger kan du få en gratis hodetelefon eller en liten rabatt. Likevel er dette ganske vanskelig å få produktet da konkurransen er veldig høy i løpet av den tiden. Derfor kan du bruke en Google Chrome-utvidelse kalt FlashSaleTricks for å bekrefte kjøpet.Denne utvidelsen vil kjøpe produktet på vegne av deg. Men ulempen er at funksjonen er begrenset, og den fungerer på begrensede nettsteder og produkter.

Så, disse er noen vanlige online shopping tips for å spare penger. Men du må også ta vare og unngå online shopping svindel. - slik at du ikke ender med å bruke mer penger.

Anbefalt: