Systemmekaniker: Gjennomgang av Windows Optimizer

Innholdsfortegnelse:

Systemmekaniker: Gjennomgang av Windows Optimizer
Systemmekaniker: Gjennomgang av Windows Optimizer

Video: Systemmekaniker: Gjennomgang av Windows Optimizer

Video: Systemmekaniker: Gjennomgang av Windows Optimizer
Video: How To Add Quick Launch Toolbar to Taskbar in Microsoft Windows Tutorial - YouTube 2023, November
Anonim

For mange av dem som har vært ute etter å optimalisere sine PCer, Systemmekaniker er ikke et nytt navn. Det ledende PC-optimaliseringsprogrammet har eksistert lenge siden, og fortsetter å være en av de mest populære måtene der ute for å justere en Windows-PC. Vi har allerede dekket den gratis versjonen tidligere og gjennomført en giveaway av sin standardversjon på dette nettstedet.

Det mange som kanskje ikke er kjent med, er at Iolo-teknologien, produsenten av System Mechanic, også har et gratis tilbud, System Mechanic Free. Denne gratis Windows Optimizer-programvaren tilbyr noen av funksjonene i den fullstendige versjonen av System Mechanic uten en pris, og System Mechanic Free tilbyr faktisk flere PC-optimaliseringsverktøy enn mange andre, utelukkende gratis PC-programvare. På toppen av dette, som gjør System Mechanic Free så et verdifullt verktøy, er at det kan tillate de som er interessert i et program som System Mechanic, å prøve noe ut gratis for å se om de liker det før de tar sjansen og betaler for programmet.

System Mechanic Gratis gjennomgang

Interessert i det unike aspektet av System Mechanic Free, bestemte vi oss for å gi den nyeste versjonen av programmet System Mechanic Free 14.5, en prøve.
Interessert i det unike aspektet av System Mechanic Free, bestemte vi oss for å gi den nyeste versjonen av programmet System Mechanic Free 14.5, en prøve.

Før vi hopper inn i hva vi tenker på System Mechanic Free, her er noen av hva som er i den nyeste versjonen. System Mechanic Free inkluderer syv komplette funksjoner:

1] Registertuner - Adressering av PC-registeret, registertjener diagnostiserer og adresserer mange av de vanskelige å identifisere problemer, avtar og lagrer at problemer med PCer. En svært avansert funksjon, Registry Tuner gjør noe av det skitne arbeidet som kan være vanskelig med manuell rengjøring i Windows.

2] Oppstart Optimizer - På samme måte som det høres, starter Startup Optimizer automatisk problemene som forårsaker langsom PC-oppstart og reduserer starttiden for maskiner når de er slått på.

3] Memory Mechanic - Denne funksjonen kommer tilbake RAM som har blitt kompromittert av minnelekkasjer og slurvete programmer. Dette er en funksjon som gir et raskt løft av hastighet til PCer, som et skudd av PC-adrenalin.

4] PC opprydding - Mange PCer er bare ryddige inni, og denne funksjonen kan komme inn der og ta vare på det rotet og søppel som en støvbuster.

5] Drivakselerator - Tar på defragmentering for å forbedre belastningstider, oppstart og total hastighet på en PC.

6] Snarvei Reparasjon - Korrigerer ødelagte Windows-snarveisikoner som kan bremse ned en PC.

7] Internett-tilkobling Reparasjon - Reparasjoner brutt Internett-tilkoblinger som gjør PCen til en mer frustrerende.

Ok, nå som vi vet hva som er i System Mechanic Free, er spørsmålet, er det et program verdt å sjekke ut? Det korte svaret er ja, men her er noen av de spesifikke grunnene til at System Mechanic Free er et flott produkt.

Det er gratis - Åpenbart er en stor del av hvorfor System Mechanic Free et flott produkt, at det ikke koster noe. Det er derfor det er i navnet, antar jeg. Det er ganske enkelt, du kan bruke dette programmet uten å måtte betale noe, og det er et utrolig aspekt av produktet. Dette aspektet blir enda mer verdifullt, da det tilbyr de som er interessert i den fullstendige versjonen av System Mechanic, en prøve å måle om de kanskje liker programmet eller ikke.

Det fungerer - Enkel og enkel, System Mechanic Free gjør jobben med å forbedre ytelsen til en PC. Systemmekanikens funksjonssett gir merkbar PC-opptak, gjør dem kjører glattere og gjør dem lettere å bruke.

Det er enkelt å bruke - Dette er en drøm som kommer i oppfyllelse av et gratis program for de som ønsker å optimalisere PCen, men vet ikke tonn om mutter og bolter på en maskin.

Hvis du er interessert i å prøve System Mechanic Free eller lære mer om programmet, kan du sjekke det ut her iolo.com. Du må laste ned webinstallatøren. Når du kjører den, laster den opp installasjonsfilen som vil kjøre og installere den gratis versjonen automatisk. Du vil også bli tilbudt muligheten til å lagre oppsettfilen på datamaskinen. Du vil også bli pålagt å kreve en lisens for den gratis versjonen via post.

Lese: System Mechanic Professional Review.

Giveaway - System Mechanic Standard versjon

System Mechanic er tilgjengelig i standardversjonen og Pro-versjonen. System Mekanisk Standard versjonen koster normalt 49,95 dollar, men ti lisenser tilbys gratis til TWC-lesere. For å vinne en lisens, bare del denne gaveen på din favoritt sosiale media kanal og legg status status URL her. Vinnerens navn vil bli annonsert her etter 10 dager, og lisensene sendes til meg av meg.

Anbefalt: