IMGDissolver: Freeware å lage profesjonelle lysbildefremvisninger

IMGDissolver: Freeware å lage profesjonelle lysbildefremvisninger
IMGDissolver: Freeware å lage profesjonelle lysbildefremvisninger

Video: IMGDissolver: Freeware å lage profesjonelle lysbildefremvisninger

Video: IMGDissolver: Freeware å lage profesjonelle lysbildefremvisninger
Video: Top 20 Windows 10 Tips and Tricks - YouTube 2023, September
Anonim

Hvis du er en person som liker å lage profesjonelle lysbildefremvisninger selv da IMGDissolver er riktig programvare for deg. Programmet er en tverrplattform lysbildefremvisning / DivX / DVD-maker for bilder og videoer.

IMGDissolver har et brukervennlig grensesnitt med mange tilleggsfunksjoner og følgende faner. Disse områdene har blitt markert med rødt i skjermbildet.

Slideshow Maker Software

Image
Image

De Hovedfanen inkluderer Legg til bilder alternativ som tillater å legge til standard bildeformater som PNG, JPG, GIF, etc. til en mappe. Alt brukeren må gjøre er å klikke på alternativet for å velge en katalog med bilder. Du kan til og med bruke den samme kategorien for å legge til videoformater som OVI, MPG og andre. Dette er ikke alt - samme konfigurasjonsskjerm tilbyr videre alternativer for å styre skjermen også. Alternativene inkluderer 'Lysstyrke', 'Saturation', 'Contrast' og Gamma.

I tillegg til dette, spesielle effekter som 'Sepia', 'Blur' 'Emboss' eller 'Grey scale' kan også brukes. Hvis du er fornøyd med alle endringene som er gjort på bilder, kan du forhåndsvise dem ved å klikke på 'Forhåndsvisning av bilde' alternativ. Som standard velger programmet programmet 'Hoved'Fanen. Fanen ved siden av den, ‘Summary-fanen kan du legge til nye bilder i listen, angi varighetstiden, flytte dem og bruke andre overgangseffekter til hvert bilde.

De 'Musikk' fanen derimot, lar deg legge til musikk i lysbildefremvisning. Du trenger bare å finne en MP3-fil på datamaskinen din og trykke på "Legg til" -knappen. Musikken begynner automatisk å spille musikk i bakgrunnen mens lysbildefremvisningen vises på skjermen.

Under innstillinger fanen får du forskjellige alternativer der du kan endre overgangsstil, bruke filtre, velge en passende bakgrunnsfarge og angi bildevarighet.

'Videoverktøy' tab men begrenset i funksjon, tilbyr en interessant funksjon; det lar en bruker legge inn en videofil, trimme den valgte delen eller bare trekke ut lydstrømmen.

IMGDissolver Funksjoner:

  • Skaper lysbildefremvisninger enkelt med bakgrunnsmusikk
  • Evne til å eksportere lysbildefremvisninger til DivX eller DVD
  • Undertekster støtte (Topp, Senter, Bunn), med mange skrifter tilgjengelig
  • Mange videoformater støtte
  • Flere språkstøtte (engelsk, spansk, italiensk, gresk)
  • Mulighet til å sammenkoble, fusjonere MP3-filer og spille inn stemme i en MP3-fil
  • Videoverktøy: Mulighet for å ta tak i ett bilde fra en video, konvertere en video til et annet format, klipp en video
  • Mange overgangseffekter

IMG Dissolver er et veldig nyttig freeware, men det har noen mangler. Programmet lastes for eksempel sakte og tar derfor tid å bytte mellom noen av menyene. Dessuten kan ikke lysbildefremvisninger vises i større oppløsninger. Den har et begrenset oppløsningsområde, fra 320X240 til 800X576. Men fortsatt … generelt, det er et godt program og er kompatibelt med Windows OS. Muligheten til å lagre dem som AVI- eller DVD-kompatible filer sikrer at de kan spilles på nesten alle systemer.

Anbefalt: