De beste verktøyene for å forbedre og utvide funksjonene til Windows utklippstavlen

Innholdsfortegnelse:

De beste verktøyene for å forbedre og utvide funksjonene til Windows utklippstavlen
De beste verktøyene for å forbedre og utvide funksjonene til Windows utklippstavlen

Video: De beste verktøyene for å forbedre og utvide funksjonene til Windows utklippstavlen

Video: De beste verktøyene for å forbedre og utvide funksjonene til Windows utklippstavlen
Video: Backup your Windows 10 Files Automatically (restore previous versions) - YouTube 2023, Oktober
Anonim
Windows utklippstavlen er som en skrapelodd som brukes av operativsystemet og alle løpende applikasjoner. Når du kopierer eller kutter litt tekst eller grafikk, lagres den midlertidig i utklippstavlen og hentes senere når du limer inn dataene.
Windows utklippstavlen er som en skrapelodd som brukes av operativsystemet og alle løpende applikasjoner. Når du kopierer eller kutter litt tekst eller grafikk, lagres den midlertidig i utklippstavlen og hentes senere når du limer inn dataene.

Vi har tidligere vist deg hvordan du lagrer flere elementer til utklippstavlen (ved hjelp av Utklippstavlen) i Windows, hvordan du kopierer en filbane til utklippstavlen, hvordan du lager en snarvei for å fjerne utklippstavlen, og hvordan du kopierer en liste over filer til utklippstavlen.

Det er noen begrensninger på Windows utklippstavlen. Bare ett element kan lagres om gangen. Hver gang du kopierer noe, blir det nåværende elementet i utklippstavlen erstattet. Dataene på utklippstavlen kan heller ikke vises uten å limes inn i et program. I tillegg blir dataene på utklippstavlen ryddet når du logger deg ut av Windows-økten.

MERK: Bildet ovenfor viser utklippstavlesviseren fra Windows XP (clipbrd.exe), som ikke er tilgjengelig i Windows 7 eller Vista. Du kan imidlertid laste ned filen fra deviantART og kjøre den for å vise den nåværende oppføringen i utklippstavlen i Windows 7.

Her er noen ekstra nyttige verktøy som bidrar til å forbedre eller utvide funksjonene i Windows utklippstavlen og gjøre det mer nyttig.

Utklippstavle Magic

Utklippstavle Magic er et gratis program som utvider Windows utklippstavlen. Den inneholder flere oppføringer. Det kan også lagre beskrivende etiketter på oppføringene, samt lagre webadresser som du vil ha midlertidig tilgang til, men du vil ikke legge til bokmerke. Programmet lar deg raskt og enkelt kopiere et element tilbake til utklippstavlen, eller til og med dra og slipp tekst fra Utklippstavle Magic til annen programvare. Hvis du kopierte tekst du vil lagre, kan du lagre oppføringen til en tekstfil.

Hvis det er tekst du leter inn i andre programmer ofte, kan du manuelt sette inn oppføringer i Clipboard Magic, slik at du enkelt kan lime dem inn på et senere tidspunkt. Du kan også sikkerhetskopiere og gjenopprette oppføringer lagret i utklippstavle magi.

Image
Image

Visuell utklippstavle

Visuell utklippstavlen er en enkel Windows utklippstavle historie manager. Det lar deg lagre mer enn ett utklippstavleoppføring og lime inn en valgt oppføring i et hvilket som helst program. Bare trykk Ctrl + Mus-knappen for å vise utklippstavlets historie og velg et element som skal limes inn. Du kan også bruke Visual Clipboard til å lagre raske notater. Det er også bærbart, slik at du kan bruke det på en hvilken som helst Windows-datamaskin fra en USB-minnepinne.

Det er en gratis versjon og en betalt Pro-versjon (starter fra $ 19,95). Funksjonene som er tilgjengelige i Pro-versjonen, og ikke den gratis versjonen, er som følger:

    • Lim inn til et aktivt program ved hjelp av hurtigtaster eller en lokalmeny
    • Ta bilder og lagre bilder
    • Evne til å tilpasse hurtigtaster
    • Opprett egendefinerte kategorier og underkategorier
    • Inneholder 90 + fine ikoner for egendefinerte kategorier
Image
Image

ditto

Ditto er et gratis, åpen kildeprogram som utvider standard Windows utklippstavle. Det sparer hvert element kopiert til utklippstavlen, slik at du får tilgang til noen av disse elementene på et senere tidspunkt. Ditto håndterer hvilken type informasjon du kan kopiere til utklippstavlen, for eksempel tekst, bilder, HTML og tilpassede formater. Ditto sitter i systemstatusfeltet og gir tilgang til funksjonene fra skuffikonet eller ved hjelp av en global hurtigtast. Velg oppføringer som er lagret i Ditto ved å dobbeltklikke på dem eller trykke på Enter, og lim dem inn som standard måte i andre programmer. Du kan også dra og slippe oppføringer fra Ditto til andre programmer.

Image
Image

Shapeshifter

Shapeshifter er et gratis, avansert verktøy for å administrere et hvilket som helst format i Windows utklippstavlen, til og med bilder. Du kan fortsatt bruke Ctrl + C til å kopiere og holde nede Ctrl + V for å administrere utklippstavleinnholdet med Shapeshifter. Programmet støtter også hvilket som helst språk.

Image
Image

ClipCube

ClipCube er et gratis, veldig lite verktøy for å administrere Windows-utklippstavlets historie. Den sitter i systemstatusfeltet og registrerer kopiert tekst for senere bruk. Du kan organisere og søke på oppføringene, og til og med redigere dem. ClipCube har også en Direct Paste-funksjon som lar deg bruke en global hurtigtast, Ctrl + Shift + X, for å åpne et lite, popup-vindu der elementer fra utklippstavlen kan limes inn i det aktive programmet med et klikk.

Du kan bruke ClipCube's Scratchpad til å ta notater som også raskt kan lime inn i en hvilken som helst applikasjon som klippepostoppføringer.

ClipCube er også bærbar, slik at du kan ta ut utklippstavla og Scratchpad-oppføringer med deg.

Image
Image

ClipX

ClipX er et gratis klippebord manager som lar deg tildele hurtigtaster til primære og sekundære pastaer fra utklippstavlen. Den støtter kopiering, kutting og lime inn både tekst og bilder.

Det er omtrent et halvt dusin plugin for ClipX som gir ekstra funksjonalitet, for eksempel et utklippstavelsøk, en fargeplukker som automatisk setter fargeværdiene for den kopierte fargene inn i utklippstavlen din, og en som legger til klistrede utklippstavleoppføringer i tider du vil ha å holde utdrag av tekst nyttig.

Image
Image

CLCL

CLCL er en gratis, enkel utklippstavler som lar deg få tilgang til utklippstavlets historie ved å trykke på Alt + C eller fra ikonet i systemstatusfeltet. Du kan lagre ofte brukte oppføringer i kategorien Maler, og hurtigtasten kan tilpasses basert på programmet du bruker for å hindre konflikter med snarveier i andre programmer. CLCL støtter alle utklippstavler og plugins er tilgjengelige som gir mer funksjonalitet.

Image
Image

ArsClip

ArsClip er et gratis, Windows utklippstavleverktøy som støtter bilder, formatert tekst, Unicode og HTML, og lar deg kategorisere oppføringene dine i faste klippegrupper. ArsClip støtter også filer, slik at du kan lagre filer du ofte bruker eller lim inn direkte i ArsClip. Både en bærbar versjon og en installerbar versjon er gitt.

Image
Image

AutoClipX

AutoClipX er et gratis program som sitter i systemstatusfeltet, og lar deg kopiere tekst ved å markere det med musen. Deretter kan du raskt lime inn teksten ved å klikke på en museknapp. Museknappene kan konfigureres til å lime inn og / eller fjerne utklippstavlen.

Funksjonen for automatisk kopiering kan deaktiveres for bestemte vinduer, og du kan deaktivere AutoClipX ved hjelp av hurtigtast.

AutoClipX lar deg også stripe innhold fra tekst, for eksempel HTML-oppslag, mellomrom og tall. Den avskrevne teksten kan erstattes med tekst du angir. Alternativene for stripping og erstatning kan tilpasses, slik at du kan bruke din egen.

Image
Image

Clipboardic

Utklippstavlen er et lite, gratis verktøy som holder styr på kopien og kuttaktiviteten, og lagrer automatisk dataene i en Windows utklippstavlefil. Når du vil lime inn dataene i et program, velger du bare den riktige utklippstavlen for å kopiere tilbake til utklippstavlen for å lime inn.

Utklippstavlen lar deg også dele lagrede utklippstavler mellom flere datamaskiner på et lokalt nettverk.

Image
Image

OrangeNote

OrangeNote er en gratis utklippsbehandling for Windows som lar deg lagre et ubegrenset antall tekstutklipp i en database som er fullt indeksert, og å ringe dem opp når som helst ved hjelp av et fulltekstsøk. Hver klipping kan tilordnes en egendefinert hurtigtast for rask innliming i et hvilket som helst løpende program.

OrangeNote holder en helautomatisk historie over alle utklippstavler, slik at du kan holde styr på alt du har kopiert. Klikk på ikonet til venstre for en oppføring for å gjøre den aktive oppføringen i utklippstavlen for rask innliming.

Image
Image

tavler

Utklippstavler er et enkelt, gratis program som utvider funksjonaliteten til Windows utklippstavlen. Programvinduet ser ut som den klassiske klippebordsviseren (clipbrd.exe) fra Windows XP, men Utklippstavler lar deg kopiere data til flere utklippstavler. Bare trykk Alt + 1 til Alt + 9 for å velge ett av de ni klippene som skal brukes til kopiering og liming. Du kan endre hurtigtasten fra Alt til Ctrl.

Hvis du har funnet et nyttig verktøy for å utvide funksjonaliteten til Windows utklippstavlen for å gjøre det mer nyttig, gi oss beskjed.
Hvis du har funnet et nyttig verktøy for å utvide funksjonaliteten til Windows utklippstavlen for å gjøre det mer nyttig, gi oss beskjed.

Anbefalt: