Remap Keyboard Keys & Hotkeys i Windows 10 med SharpKeys

Innholdsfortegnelse:

Remap Keyboard Keys & Hotkeys i Windows 10 med SharpKeys
Remap Keyboard Keys & Hotkeys i Windows 10 med SharpKeys

Video: Remap Keyboard Keys & Hotkeys i Windows 10 med SharpKeys

Video: Remap Keyboard Keys & Hotkeys i Windows 10 med SharpKeys
Video: Partionen verwalten mit MiniTool Partion Wizard - YouTube 2023, November
Anonim

Når du skriver raskere, slår du alltid feil knapper på datamaskinen din? Da må du vurdere å remapping tastaturknappene dine. Remapping er en teknikk for å tildele en annen funksjon til en tastaturnøkkel. For eksempel kan du bruke "Tab Kay" som "Backspace" -tasten eller omvendt. Removering kan gjøres som for din bekvemmelighet, og det er også nyttig. Jeg organiserer datamaskinens tastaturnøkler på en slik måte at jeg enkelt kan nå dem og skrive raskere enn før.

Remap Keyboard Keys

Image
Image

Removering kan enkelt gjøres ved hjelp av SharpKeys. Tilbakestilling involverer registerredigering, så det anbefales å opprette et systemgjenopprettingspunkt før du gjør det. SharpKeys er en åpen kildekode programvare som lar deg omarbeide tastaturfunksjonene dine som det passer deg. Med det intuitive grensesnittet, lar det deg aldri føle at du gjør noen geeky ting som registerredigering. Det er veldig enkelt å betjene.

Når du er ferdig med å opprette systemgjenopprettingspunktet, kan du bruke SharpKeys uten risiko. I hovedvinduet kan du se en tom liste, i denne listen kan du legge til dine mappings. Du kan til og med slette eller redigere dem etterpå.

For å legge til en ny kartlegging, klikk på "Legg til" -knappen og velg deretter en nøkkel du vil kartlegge, eller du kan trykke på "Type Key" -knappen og trykke på den tasten på tastaturet og deretter velge nøkkelen du vil ha å kartlegge. For et eksempel kartlegger jeg Tab-tasten med backspace-tasten, slik at hver gang jeg trykker på Tab-tasten, bør backspace-funksjonen utføres.

På samme måte kan du trykke på "Rediger" -knappen og redigere de lagrede mappingene. Du kan til og med klikke på "Slett" -knappen for å slette kartleggingen, i tillegg er det et alternativ for å slette alle mappings. Når du er ferdig med å opprette mappings, klikker du på "Skriv til register" -knappen for å lagre disse mappings med systemet. Du må logge ut eller starte på nytt slik at endringene kan skje.

SharpKeys er et veldig nyttig program som lar deg tilpasse tastaturkontrollene dine og personlig føler jeg at det har hjulpet meg med å øke min skrivehastighet ved å bringe noen av de viktigste funksjonene i nærheten av fingrene mine. Overflødig av alt er dårlig, over personalisering kan forårsake problemer mens du skriver på forskjellige tastaturer, så vær forsiktig og ikke glem å opprette et systemgjenopprettingspunkt før du bruker denne programvaren.

SharpKeys gratis nedlasting

Klikk her å laste ned SharpKeys. Fungerer på Windows 10/8/7.

Ta en titt på KeyTweak også!

Anbefalt: