Liste over 5 beste strømforsyningsenheter for datamaskinen

Innholdsfortegnelse:

Liste over 5 beste strømforsyningsenheter for datamaskinen
Liste over 5 beste strømforsyningsenheter for datamaskinen

Video: Liste over 5 beste strømforsyningsenheter for datamaskinen

Video: Liste over 5 beste strømforsyningsenheter for datamaskinen
Video: Microsoft PowerShell for Beginners - Video 1 Learn PowerShell - YouTube 2023, November
Anonim

Strømforsyningsenheter eller PSUer er en viktig del av oppsettet ditt, for å unngå strømspenninger. Men med adventen av mange selskaper som bringer ut en rekke alternativer til markedet, blir det vanskeligere å velge en for ditt hjem. En god PSU har optimale beskyttelsesfunksjoner for å kunne lagre PC-komponentene, inkludert strømuttaket selv, bør noe gå galt.

Før du begynner, vil du kanskje først sjekke hvor mye strøm datamaskinen din trenger.

Beste strømforsyningsenheter

Her ser vi på de 5 beste merkene for strømforsyningsenheter eller PSUer som du kan kjøpe for datamaskinen. La oss sjekke dem ut.

1. EVGA 500 W1

Image
Image

EVGA 500 W1 er en av de bestselgende PSUene der ute i markedet. Med en rimelig prislapp og en kapasitet på 500W, nok til å kjøre en middels bygget datamaskin, er EVGA 500 en no-brainer hvis du ønsker å investere i en enkel, uten frills strømforsyning. Den har ekstra funksjoner som Stille og Intelligent Auto Fan for nært stille drift og en god 3 års garanti. Pris: $ 36.

2. Sentey XPP725

Image
Image

Hvis du er ute etter noe high-end, er Sentey XPP725 den du bør se på. Med en kapasitet på 725W betyr denne PSU seriøs virksomhet og kan kjøre alt fra din spill-PC til din kraftige redigeringsmaskin. PSU inkluderer også en enkelt dedikert + 12V-skinne; som forenkler komponentinstallasjonen ved å ha all strøm på en enkelt linje, slik at man ikke må manuelt balansere komponentbelastningen på flere skinner. Pris: $ 45.

3. Corsair CX600

Image
Image

Denne pålitelige 600W PSU fra Corsair er en av de beste pengene kan kjøpe. CX-serien starter med 400 Watt kapasitet helt opp til 850 watt, avhengig av kravet ditt. Men CX600 er den mest populære på grunn av sin rene kompatibilitet med de fleste Intel-prosessorer i markedet. Den har også en stille 120mm vifte som gir god luftstrøm på lavt lydnivå ved varierende viftehastighet som følge av temperatur. CX600 har også en 0,99 aktiv effektfaktorkorreksjon som gir ren og pålitelig effekt. Pris: $ 69.

4. EVGA SuperNova 750

Image
Image

En annen high-end PSU du kan kjøpe er SuperNova 750 fra EVGA. Det er priset ganske bratt på rundt $ 120, men det har en anstendig 10 års garanti for fremtidssikre datamaskinen din fra uregelmessig ytelse. Denne strømforsyningen er slank og stilig og pakker i noen kraftige beskyttelser, inkludert OVP (overspenningsbeskyttelse), UVP (under spenningsbeskyttelse), OCP (Over Current Protection), OPP (Over Power Protection) og SCP Kretsbeskyttelse). Pris: $ 70.

5. Corsair RMx650x

Image
Image

Et annet pålitelig utvalg fra Corsair er RM-serien. 650W modellen er vår pick som den kan håndtere de fleste prosessene dine og deretter litt mer. Den har 80 Plus-sertifisering og har noen premium interne komponenter som sikrer solid strømforsyning og langsiktig pålitelighet. Den har også en spesiell null RPM-fanemodus og sørger for nesten stille drift ved lave og middels belastninger. Pris: $ 113.

Dine forslag er hjertelig velkommen.

Anbefalt: