Slik knytter du fargeprofiler til en enhet i Windows 10/8/7

Innholdsfortegnelse:

Slik knytter du fargeprofiler til en enhet i Windows 10/8/7
Slik knytter du fargeprofiler til en enhet i Windows 10/8/7
Anonim

Jeg snakket tidligere om fargeprofiladministrasjonen i mitt forrige innlegg. Nå skal jeg fortelle deg hvordan du knytter fargeprofil til en enhet etter å ha opprettet den. Etter å ha opprettet en fargeprofil, kan du også knytte den til flere enheter. Windows oppretter en fargeprofil automatisk for en enhet og forbinder den som standard. Og du kan knytte din egen opprettede profil med det også.

Tilknytt fargeprofiler i Windows

Å ha flere fargeprofiler knyttet er nyttige fordi en fargeprofil representerer fargeegenskapene til en bestemt enhet i en bestemt tilstand. Enhver endring som resulterer i en endring i fargeadferdigheten til en enhet, kan kreve en egen profil. Også profiler kan optimaliseres for ulike typer prosjekter. For eksempel kan en skriver komme med flere profiler, hver utformet for en annen type papir eller blekk.

Hvis du har mer enn én profil for en enhet installert, kan du spesifisere hvilken profil som skal brukes for et bestemt prosjekt.

Tilknytt flere fargeprofiler til en enhet

Gå til Kontrollpanel og åpne Color Management.

Klikk kategorien Enheter.

Fra listen Enhets velger du fargeenheten du vil knytte til en eller flere fargeprofiler.

Image
Image

Velg Bruk innstillingene mine Merk av for denne enheten, og klikk deretter Legg til.

I dialogboksen Associerte fargeprofil gjør du ett eller begge av følgende:
I dialogboksen Associerte fargeprofil gjør du ett eller begge av følgende:
 • Hvis du vil bruke en fargeprofil som allerede er installert på datamaskinen, klikker du på fargeprofilen i listen, og klikker deretter OK.
 • Hvis du vil bruke en egendefinert fargeprofil som ikke er installert på datamaskinen din, klikker du Bla gjennom, finn den egendefinerte fargeprofilen du vil bruke, og klikk deretter Legg til. Hvis du vil bruke den nylig tilknyttede fargeprofilen som standardfargeprofil for den valgte enheten, klikker du på Angi som standardprofil.
 6. Klikk på Lukk.
6. Klikk på Lukk.

Bilde- eller grafikkredigeringsprogrammet lar deg også velge fargeprofiler. Når du gjør endringer i fargeinnstillingene i disse programmene, blir innstillingene vanligvis bare brukt i det programmet.

Demonter en fargeprofil fra en enhet

Gå til Kontrollpanel og åpne Fargestyring.

Klikk på enheter fane.

Fra listen Enhets velger du fargeenheten du vil demontere fra en eller flere fargeprofiler.

Velg Bruk mine innstillinger for denne enheten merk av i boksen, klikk på fargeprofilen du vil demontere fra den valgte enheten, og klikk deretter Fjerne.

Image
Image

Klikk Lukk.

For å lagre og bruke enhetsforening

Etter å ha tilknyttet en fargeprofil med en enhet, kan du lagre og bruke den nye fargeapparatforeningen på noen forskjellige måter.

Gå til Kontrollpanel og åpne Fargestyring.

Klikk på enheter fane.

Gjør ett eller flere av følgende:

 • Hvis du vil slå sammen de nåværende systemens standardfargeinnstillinger som enheten bruker med det nåværende settet med profiler som du har tilknyttet enheten, klikker du profiler, og klikk deretter Kombiner mine innstillinger med standardinnstillinger.
 • Hvis du bestemmer deg for at du ikke vil bruke fargeprofilene som du har tilknyttet enheten og vil bruke standardinnstillingene for systemfarge i stedet, klikker du på profiler, og klikk deretter Tilbakestill mine innstillinger til standardinnstillingene for systemet, eller ryddet Merk av for Mine innstillinger for denne enheten.
 • For å lagre tilknytningen mellom den valgte enheten og det nåværende settet med profiler som den bruker, klikker du profiler, og klikk deretter Lagre foreninger. I feltet Filnavn, skriv inn et navn for enhetsforeningen, og klikk deretter Lagre.
 • Hvis du vil laste en enhetsforeningsfil slik at den valgte enheten bruker fargeinnstillingene som er angitt i tilknytningsfilen, klikker du profiler, og klikk deretter Lastforeninger. Finn og velg den lagrede foreningsfilen, og klikk deretter Åpen.
Image
Image

Klikk Lukk.

Håper dette hjelper!

Relaterte innlegg:

 • Komplett liste over hurtigtaster for Windows Live Writer
 • Gratis Windows Metro Style Template for Visual Basic brukere
 • File Association Fixer for Windows 7/8 / Vista
 • Hvordan opprette og administrere en ny fargeprofil i Windows 10/8/7
 • Windows Live Essentials Offline installatører for alle språk Linker

Anbefalt: