Hva jeg gjør, og hvordan får jeg tilgang til den fra Windows

Innholdsfortegnelse:

Hva jeg gjør, og hvordan får jeg tilgang til den fra Windows
Hva jeg gjør, og hvordan får jeg tilgang til den fra Windows

Video: Hva jeg gjør, og hvordan får jeg tilgang til den fra Windows

Video: Hva jeg gjør, og hvordan får jeg tilgang til den fra Windows
Video: CS50 2013 - Week 9 - YouTube 2023, Desember
Anonim
iCloud er Apples skylagringstjeneste, og tilbyr integrert sikkerhetskopiering og synkronisering av Internett for Apple-enheter. iCloud er innebygd på iPhone, iPads og Mac, men kan også nås på Windows.
iCloud er Apples skylagringstjeneste, og tilbyr integrert sikkerhetskopiering og synkronisering av Internett for Apple-enheter. iCloud er innebygd på iPhone, iPads og Mac, men kan også nås på Windows.

Mens andre tjenester tillater deg å laste opp en hvilken som helst type fil, velger Apple å plassere dataene dine i forskjellige rom. Dette kan være forvirrende - for eksempel vil iCloud lagre dokumentene dine for alltid, men vil slette dine lagrede bilder til slutt.

Hva iCloud synkroniserer og sikkerhetskopierer

iCloud er en onlinetjeneste knyttet til Apple-IDen din. Når du konfigurerer en ny iPad eller iPhone, er iCloud aktivert som standard. Apple gir en gratis 5 GB iCloud plass til hver konto, som brukes til å lagre følgende ting online:

 • Post: Du kan velge å bruke en @ icloud.com-e-postadresse på enheten din. Hvis du gjør det, vil iCloud lagre e-posten din, og den vil også være tilgjengelig på icloud.com. Hvis du bruker en annen e-posttjeneste, for eksempel Gmail, Outlook.com eller Yahoo! Mail, denne funksjonen gjør ingenting.
 • Kontakt: iCloud synkroniserer kontaktene eller adresseboken mellom enhetene dine og gjør den tilgjengelig på icloud.com.
 • kalendere: Kalenderhendelser du lager på enheten din, kan synkroniseres med iCloud-kontoen din.
 • påminnelser: Påminnelser er Apples oppgaveliste eller oppgaver app. Påminnelser du lager på en enhet synkroniseres mellom enhetene dine.
 • Safari: iCloud synkroniserer Safari-nettleserdata, inkludert bokmerkene dine, åpne faner og leseliste mellom enhetene dine. På en Windows-PC kan du bruke iCloud Kontrollpanel til å synkronisere Safari bokmerker med Internet Explorer, Firefox eller Chrome.
 • Merknader: iCloud kan synkroniserer notater du tar med i den medfølgende Notes-appen og gjør dem tilgjengelige på iCloud-websiden.
 • nøkkelring: iCloud nøkkelring er en ny funksjon som fungerer som en synkroniserende passordbehandling for Safari på IOS og Mac. Den fungerer ikke med tredjepartsapplikasjoner med mindre appene ble designet med iCloud nøkkelringstøtte, og iOS gjør det ikke enkelt å kopiere og lime inn disse passordene i apper. En dedikert passordbehandling som LastPass er trolig en bedre løsning for nå.
 • Bilder: IClouds Photo Stream-funksjon synkroniserer midlertidig noen bilder mellom enhetene dine. I motsetning til mange andre iCloud-funksjoner, er Photo Stream ikke en permanent sikkerhetskopiering, bare en midlertidig. Med andre ord, ikke iCloud sikkerhetskopierer alle bildene dine, så du trenger din egen backup løsning.
 • Dokumenter og data: Dokumenter du lager med Apples nåværende iWork apps - Sider, Numbers, og Keynote - kan synkroniseres med iCloud. De kan da nås fra iWork-apper på en annen iOS-enhet, en Mac, eller via iCloud-websiden. Andre apper kan også velge å lagre dataene sine i iCloud.
 • Finn min iPhone / iPad / Mac: "Finn meg" -tjenestene er ikke lagrede, men de anses som en del av iCloud. De kan brukes til å spore enheten din via iCloud-nettstedet hvis du mister det.
 • Enhets sikkerhetskopier: I stedet for å kreve regelmessig enhetskopiering via iTunes, kan iOS-enheter automatisk sikkerhetskopiere dataene sine via Wi-Fi til iCloud når iCloud er aktivert.

Disse iCloud-innstillingene er alle tilgjengelige i Innstillinger-appens iCloud-seksjon på en iPhone, iPad eller iPod Touch. Du kan se hvilke typer data som er angitt for å synkronisere og velge hva du vil synkronisere.

Apple synkroniserer også andre data - for eksempel historien om kjøpte apper og innhold, samt iMessage- og SMS-meldingene dine.

Image
Image

Bruke iCloud på en Mac

Apple lager både Mac OS X og IOS-operativsystemene, så iCloud er integrert på en Mac. Når du konfigurerer Mac, bør du bli bedt om å logge på med en iCloud-konto. Hvis du vil administrere hvilke innstillinger som er synkroniserte, kan du klikke på Apple-menyen, velge Systemvalg og klikke på iCloud. Herfra kan du kontrollere hvilke typer innstillinger som skal synkroniseres, akkurat som du kan på en iOS-enhet.

Få tilgang til iCloud-dataene dine fra Windows

Det er to måter å få tilgang til synkroniserte iCloud-data på Windows: via iCloud-kontrollpanelens skrivebordsprogram og via iCloud-websiden.

ICloud Kontrollpanel, tilgjengelig for nedlasting fra Apples nettsted, tilbyr følgende funksjoner:

 • Synkronisering av e-post, kontakter, kalender og oppgaver: iCloud Kontrollpanel kan synkronisere denne informasjonen med Outlook 2007 eller senere. Hvis du ikke bruker Outlook, ikke bekymre deg - du kan få tilgang til disse dataene på iCloud-websiden. "Oppgaver" brukt her er det samme er "Påminnelser".
 • bokmerker: Safari-bokmerkene dine kan synkroniseres med Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Apple støtter så mange andre nettlesere på Windows fordi Safari for Windows er utgått.
 • Bilder: iCloud Control Panel kan automatisk laste ned bilder fra iCloud Photo Stream til PCen. Dette er viktig hvis du vil ha en lokal sikkerhetskopiering av bildene dine, da bilder i din Photo Stream automatisk blir slettet.
 • Administrer iCloud Storage: Denne funksjonen lar deg se hva som tar opp plass på iCloud-lagringen din - for eksempel sikkerhetskopier og sikkerhetskopieringer av innstillinger fra apper du har brukt - og slett dem for å frigjøre plass.
ICloud-nettstedet, som du kan få tilgang til på icloud.com, tilbyr følgende funksjoner:
ICloud-nettstedet, som du kan få tilgang til på icloud.com, tilbyr følgende funksjoner:
 • E-post, kontakter, kalender, notater, påminnelser: Dine data fra disse produktivitetsappene kan vises og redigeres på iCloud-webområdet, slik at du kan få tilgang til det fra hvilken som helst PC, til og med en som kjører Windows. Du trenger ikke å synkronisere via Outlook for å få tilgang til dette.
 • Finn min iPhone / iPad / iPod Touch / Mac: Apples Finn-tjeneste er tilgjengelig herfra, slik at du kan logge deg på iCloud på hvilken som helst PC og spore enheten hvis du mister den. Denne funksjonen viser GPS-posisjonen til enheten din på et kart, og lar deg fjerne eller tørke på eksternt.
 • Sider, Tall, Keynote: IWork-appene har nå webversjoner du kan få tilgang til via iCloud-websiden. Ved hjelp av disse kan du vise og redigere synkroniserte dokumenter på en hvilken som helst enhet.

Vær oppmerksom på at enkelte funksjoner bare er tilgjengelige på skrivebordet, mens noen bare er tilgjengelige på iCloud-nettstedet. For eksempel kan du ikke se din Photo Stream på iCloud-webområdet, mens du ikke kan redigere iWork-dokumentene dine utenom en nettleser.

Image
Image

Hvis du finner deg tom for gratis iCloud-plass og ikke vil slette data, tillater Apple deg å kjøpe ekstra iCloud-lagringsplass.

Anbefalt: