Kutting ledningen: Kan du kjøpe episoder og se på TV på nettet, være billigere enn kabel?

Innholdsfortegnelse:

Kutting ledningen: Kan du kjøpe episoder og se på TV på nettet, være billigere enn kabel?
Kutting ledningen: Kan du kjøpe episoder og se på TV på nettet, være billigere enn kabel?

Video: Kutting ledningen: Kan du kjøpe episoder og se på TV på nettet, være billigere enn kabel?

Video: Kutting ledningen: Kan du kjøpe episoder og se på TV på nettet, være billigere enn kabel?
Video: Camping in Rain Storm - Perfect Car Tent - YouTube 2023, Oktober
Anonim
Kabel-TV er et utdatert konsept. Du betaler en stadig økende regning hver måned for tusenvis av show du aldri vil se. Når du vil se, må du organisere livet ditt rundt TV-skjemaet eller sette opp din egen DVR.
Kabel-TV er et utdatert konsept. Du betaler en stadig økende regning hver måned for tusenvis av show du aldri vil se. Når du vil se, må du organisere livet ditt rundt TV-skjemaet eller sette opp din egen DVR.

Kjøp av episoder og streaming av TV-programmer på nettet kan være billigere enn å betale kabelregningen. Alt avhenger av hva du vil se og hvor mye du betaler for kabel - vi vil gå deg gjennom det du trenger å vite.

Hvor mye koster kabel-TV?

For å virkelig knase disse tallene, må du forstå hvor mye du faktisk betaler for kabel. Kabel-TV-regninger varierer basert på antall kanaler du betaler for, enten du får et bunt sammen med Internett- og fasttelefontjeneste, kabelleverandøren din, hvor du bor, og så videre. Alles kabelregning vil være litt annerledes, så forståelse av hva du betaler vil hjelpe deg med å gjøre matematikken i din egen situasjon.

Ifølge NPD-gruppen var gjennomsnittlig månedlig betalings-tv-regning i USA $ 86 i 2011. NPD forutsier at den gjennomsnittlige månedlige betal-TV-regningen i USA vil nå 123 dollar i 2015 og 200 dollar innen 2020, slik at kabel-TV bare blir mer og dyrere.

Kjøper, Betalt Streaming, og Streaming med annonser

La oss først kaste ned alle de Internett-baserte TV-alternativene som er tilgjengelige for deg. Det er flere forskjellige typer TV-streamingtjenester du trenger å bryr deg om:

  • Kjøpe episoder og årstider: Du kan kjøpe individuelle TV-episoder fra tjenester som iTunes, Amazon eller Google Play. Du kan også kjøpe hele årstider av gangen, noe som gir deg en rabatt på innkjøp. Standarddefinisjon (SD) videofiler er generelt billigere enn HD-videofiler. Den fine tingen om dette alternativet er at du generelt kan få episoder så snart de er på TV. Å kjøpe en sesong på forhånd gir deg tilgang til dem når de kommer ut, men du trenger ikke å se reklamefilmer. Du får også beholde disse videoene for alltid, så du kan se dem om fem år. Ulempen med denne løsningen sammenlignet med tjenester som Netflix er at det generelt er dyrere å kjøpe episoder i stedet for å vente på at de skal vises i en all-you-can-watch-streamingtjeneste.
Image
Image
  • Alt-du-kan-se streaming: Netflix, Amazon Prime Instant Video og Hulu Plus tilbyr denne typen service. For eksempel, for en enkelt $ 8 månedlig avgift, får du tilgang til Netflix hele katalog over TV-programmer og filmer og kan se så mye du vil. Hvis du vil se hele fem sesongene av Breaking Bad i en enkelt måned, må du betale $ 8 for Netflix eller ca $ 145 for å kjøpe hele serien verdt episoder på iTunes. Selv om du tok et år for å se Breaking Bad, måtte du bare betale $ 96 pluss at du kunne se hva som helst annet du ønsket på Netflix. Amazon Prime fungerer på samme måte som Netflix, men med mindre utvalg, mens Hulu Plus også viser reklamefilmer selv når du betaler en månedlig avgift.
Image
Image
  • Gratis streaming med annonser: Noen TV-programmer er tilgjengelige for streaming direkte etter at de er luftet og kan sees gratis. Ulempen er at strømmen har reklame du må se - men da må du igjen se reklamefilmer selv om du betalte for TV. Hulu har noen gratis show med reklamefilmer. Andre forestillinger er tilgjengelig andre steder - for eksempel er fullstendige episoder av The Daily Show og The Colbert Report tilgjengelig for streaming på hvert shows offisielle nettside. Du kan også finne slike episoder på hvert TV-nettverks nettsted.
Image
Image

Prisen på en episode

På iTunes, kan du forvente å betale ca $ 2,99 til $ 3,49 for en HD-episode og $ 1,99 til $ 2,49 for en SD-episode. Du kan også kjøpe sesongkort for å få en hel sesong for billigere, og prisene varierer avhengig av hvor mye episoder du får i en sesong.

Noen utstillinger er bare tilgjengelige ved å kjøpe episoder, selv år senere. For eksempel kan du ikke få gamle sesonger av Game of Thrones på Netflix, Hulu eller Amazon Prime Instant Video, men du kan kjøpe episoder av Game of Thrones på iTunes.

Så, når er det billigere?

Om dette er billigere enn kabel, avhenger av hvor mange TV du ser og hvor nye de er. For eksempel, hvis du er en person som ser på hvert nytt TV-program, det øyeblikket det flyter, bør du holde fast på kabelen. På den annen side, hvis du er en person som bare ser på gamle utstillinger som er tilgjengelige på Netflix, vil du spare mye penger ved å kaste kabel og stikke med Netflix. Hvis du bare så på en håndfull serier per år, kan du kjøpe disse showene - eller strømme dem enda billigere hvis de var tilgjengelige for streaming - og spar penger ved å kaste kabelen.

Avskjæringspunktet vil variere fra person til person, avhengig av kostnadene for kabelregningen, antall viser deg og hvilke tjenester de er tilgjengelige på. Hvis du er interessert, bør du lage en liste over viser du vil se. Gjør litt forskning for å se hvilke tjenester de er tilgjengelige på og hvor mye de koster. I stedet for å kjøpe hvert show du ser på iTunes, er det en bedre ide å kombinere en episode-kjøpstjeneste med streamingtjenester som Netflix, Hulu og Amazon Prime. Dette kan hjelpe deg med å spare mer penger.

La oss si at du betaler $ 86 per måned for kabel.Og la oss si at du kjøper TV-sesonger på $ 40 hver på iTunes - noen vil være billigere. Du kan da kjøpe to fulle sesonger per måned - det er tjuefire sesonger per år - og få litt ekstra penger igjen for å betale for Netflix. Dette er et veldig grovt eksempel - for å få en ekte, må du fokusere på de spesifikke showene du faktisk ønsker å se på.

Image
Image

Finne hvor viser er tilgjengelige

Kan jeg streame det? lar deg søke etter TV-programmer og filmer og se hvor de er tilgjengelige for streaming eller digitalt kjøp. Å søke på et nettsted som dette er mye raskere og mer praktisk enn å søke hver enkelt tjeneste.

Roku-streaming-bokser har også en universell søkefunksjon som lar deg søke i alle Rokus kanaler for innhold og se hvor et TV-program eller en film er tilgjengelig. Selvfølgelig støtter Roku ikke iTunes, så ikke alle tjenester vil bli vist her. Denne funksjonen er også bare tilgjengelig for Roku-brukere i USA og ikke i Canada.

Image
Image

Takk til wilsontp på forumet for å inspirere denne artikkelen! Vi håper vi har gitt deg nok informasjon, slik at du kan knase tallene og avgjøre om kutting av kabel gir økonomisk mening for deg.

Anbefalt: