Hvorfor er det en ubrukelig spillmappe i Windows 7s startmeny?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er det en ubrukelig spillmappe i Windows 7s startmeny?
Hvorfor er det en ubrukelig spillmappe i Windows 7s startmeny?

Video: Hvorfor er det en ubrukelig spillmappe i Windows 7s startmeny?

Video: Hvorfor er det en ubrukelig spillmappe i Windows 7s startmeny?
Video: Hvordan returnerer jeg et produkt? - YouTube 2023, Oktober
Anonim
Microsofts Games Explorer - også kjent som spillmappen - er bare ett klikk unna hver gang du åpner Windows 7 Start-menyen. Det er Microsofts grensesnitt til PC-spillene dine, men ikke alle spill vises her - og hva er en "spillleverandør", uansett?
Microsofts Games Explorer - også kjent som spillmappen - er bare ett klikk unna hver gang du åpner Windows 7 Start-menyen. Det er Microsofts grensesnitt til PC-spillene dine, men ikke alle spill vises her - og hva er en "spillleverandør", uansett?

Det korte svaret er at spillmappen er enda et glemt Microsoft-prosjekt. Microsoft inkluderte denne funksjonen som en del av Windows Vista, forlot den alene i Windows 7, og begravet den i Windows 8 - selv om den fortsatt er der.

Spillmappen

Spill-mappen er også kjent som Games Explorer. Microsoft kaller det "det sentrale arkivet for spill på datamaskinen din" i deres online Windows 7-dokumentasjon. De sier det tilbyr "spilloppdateringer, statistikk, nyhetsfeeds og mer."

Denne mappen inneholder spillene som følger med Windows - Think Solitaire and Minesweeper. Det kan også inkludere koblinger til en håndfull tredjeparts spill du har installert, spesielt eldre som ble opprettet da Microsoft så seriøst ut på denne funksjonen. For øyeblikket har vi 23 Steam spill installert på denne datamaskinen, og ikke en enkelt velger å integrere med Games Explorer.

Image
Image

Spillleverandører

Spill-mappen inneholder også "Spillleverandører." Som standard er det bare en kobling "Flere spill fra Microsoft" her. Det tar deg til Xbox Web Games-siden, og tilbyr gratis spill du kan spille i nettleseren din, men ikke last ned til datamaskinen.

Hvis du fortsatt har Microsofts nåstengt spill for Windows Marketplace installert på datamaskinen din, vises den her. Spill for Windows Marketplace var knyttet til Games for Windows - LIVE. Det var Microsofts forsøk på å sette opp en overbevisende digital butikkfront for PC-spill, men Microsoft gjorde ikke arbeidet som krevde og tillot at Steam overtok.

Ingen av de "spillleverandørene" de fleste bryr seg om i dag - Steam, Battle.net, Origin, GOG og mer - integrere med Games Explorer. Microsofts opprinnelige mål var å gi en sentral plassering for alle spill og spillbutikker installert på datamaskinen, men de brydde seg ikke om å presse den.

Image
Image

Spillmappegenskaper

Spillutforskeren tilbyr noen flere funksjoner, men det er i utgangspunktet bare noen få ekstra ting på toppen av et Windows Utforsker-vindu.

Dette grensesnittet viser ESRB-karakterer - som kan brukes av foreldrekontrollfunksjonen for å begrense tilgangen til modne spill - og systemkravinformasjon. Dette utnytter Windows Experience Index til å gi informasjon om anbefalt og nødvendig score, sammen med systemets nåværende poengsum. Windows Experience Index ble fjernet i Windows 8.1 fordi det var sløsing med systemressurser.

Det gir også muligheter for automatisk nedlasting av spilloppdateringer - vi er ikke klar over noen spill som bruker dette - samt nedlasting av nyheter og spillkunst.

Disse funksjonene kunne ha vært en god start for Microsoft å bygge på, men de gjorde det aldri.

Image
Image

Hvorfor bør du bryr deg?

Du bør ikke bryr deg om spillutforskeren. I Windows 7 presset Microsoft denne funksjonen, og derfor har den sin egen førsteklasse i Start-menyen. I Windows 8 har den blitt helt skjult.

Den har ikke blitt fjernet fra Windows 8 - du kan fortsatt få tilgang til den ved å trykke Windows Key + R, skrive shell: spill inn i dialogboksen Kjør, og trykk på Enter. Det er imidlertid ingen grunn til at du vil bruke den - Microsofts egne snarveier fjernes herfra på Windows 8, så du får se et tomt vindu med mindre du har installert et tredjeparts spill som integreres med spillutforskeren.

Spillutforskeren ble designet for å liste opp alle de installerte spillene dine, samt gi nyheter og oppdateringer for dem. Det er en rolle som nå fylles av damp og andre tjenester. Selv spill som vises i Games Explorer vil vanligvis bare gi en snarvei og noen karakterer eller systemytelsesdata. De vil faktisk ikke oppdatere gjennom her - det er en rolle som er reservert for modne, støttede tjenester som ikke er forlatt.

Image
Image

Denne funksjonen eksisterer fortsatt som en del av Windows 7 Start-meny fordi Microsoft la den til i Windows Vista og gjorde aldri noe med det. Hvis de fortsatte å utvikle den, kan det ha blitt et nyttig grensesnitt for alle dine installerte spill - men det er nå noe du bør overse.

Heldigvis kan du gjemme dette menyalternativet hvis du vil. Høyreklikk på oppgavelinjen, velg Egenskaper, klikk på Start-menyen, klikk på Tilpass-knappen, bla ned til Spill og velg Ikke vis dette elementet.

Anbefalt: