Beste 5 gratis online backup tjenester

Innholdsfortegnelse:

Beste 5 gratis online backup tjenester
Beste 5 gratis online backup tjenester

Video: Beste 5 gratis online backup tjenester

Video: Beste 5 gratis online backup tjenester
Video: Download OPSWAT Gears 7.4.79.0 2023, Oktober
Anonim

Det er alltid god praksis å sikkerhetskopiere data eksternt til et annet sted, slik at hvis noe skjer med lokalt sted, har du fortsatt en sikkerhetskopi av originaldata et sted. Du kan sikkerhetskopiere til en annen datamaskin på et LAN i samme rom. Men hvis rommet ved et uhell blir brann eller noe lignende skjer, kan du miste data for alltid. Den beste metoden er å sikkerhetskopiere til Cloud. Denne artikkelen snakker om fem av de beste sky backup-tjenestene.

Image
Image

Hva skal du se etter i skybaserte Online Backup Services

Mengden plass som tilbys er en av de viktigste aspektene. Det er mange betalte alternativer som er dedikert til å sikkerhetskopiere data ved hjelp av HTTPS-overføring, men denne artikkelen vil etterlate dem, da jeg bare har til hensikt de frie. De fleste av de elektroniske backuptjenestene tilbyr opptil 2 GB gratis data.

Jeg teller ikke OneDrive, Google Drive og Dropbox her, siden de er mer samarbeid og delingsverktøy. Dessuten tilbyr de ikke kryptering som er en annen viktig faktor når du sikkerhetskopierer dataene dine. Mozy, Adrive etc., tilbyr kryptering, slik at dataene dine er sikre, selv om de eksterne serverne er hacket. Det er alltid en mulighet for at skygtjenester blir hacket, så du vil ha kryptering. Hvis onlinetjenesten tilbyr god plass, men ingen kryptering, kan du fortsatt bruke VeryCrypt til å kryptere filene dine manuelt og deretter sikkerhetskopiere dem til eksterne servere i skyen.

Enkel å sette opp datasikkerhet og enkel datagjenoppretting er også et viktig problem. De fleste online backup-tjenester er SAAS (Software as a Service), noe som betyr at du må laste ned programvaren for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data. De er hovedsakelig basert på HTTPS-protokollen og tilbyr ikke FTP eller andre raskere protokoller. Minst er jeg ennå å se noen online data backup service som tilbyr FTP.

Gratis Online Backup Services

1] Mozy er en av de beste online backup-tjenestene fra 2014, da den er enkel å bruke sammenlignet med andre konkurrenter i "gratis" segmentet. Sikkerhetsboksene som tilbys er bare 2 GB, og hvis du trenger mer, må du betale. For mindre backup sett, er Mozy et godt alternativ, fordi det tilbyr et oppsett og glem programvare. Du konfigurerer alternativene en gang og lar den ta vare på filene dine. Du kan bruke Incremental backup-opsjon som bare sikkerhetskopierer filene som endret. Du kan også sette opp sanntids backup under hvilke filer sikkerhetskopieres så snart de endret seg. Mozy tilbyr kryptering for både overføring av data og på skylagring.

2] IDrive tilbyr 5 GB mot 2 GB Mozy, men jeg plasserte det andre fordi Mozy's programvare er enklere å bruke, og selv en lekmann kan konfigurere den for sanntidskopiering. IDrive tilbyr også kryptering for både å overføre dataene til skyen og i skyen, hvor den er lagret. Igjen kan du velge datasikkerhetskopiene til å være Incremental eller forskjellige backup-sett.

3] En kjøretur tilbyr også 2 GB ledig plass. Hvis du trenger mer, må du kjøpe plassen. Selvfølgelig er 2 GB ikke mye i dagens liv, men hvis backupbehovene dine er mindre, kan du bruke ADrive. Den tilbyr også kryptering for både overføring av filene og for lagring på fjernlager.

4] SpiderOak er en annen god tjeneste som jeg vil nevne når du snakker om fem gratis beste sky backup-tjenester. Den tilbyr 2 GB for gratis kontoer og har betalt planer for høyere behov. Programvaren er enkel å bruke. Kryptering er også til stede. Lese SpiderOak gjennomgang.

5] Symform Free Online Cloud Service Provider gratis plan gir deg 10 GB skylagring. Men dette er ikke bare en sikkerhetskopieringsleverandør. Det, som OneDrive, lar deg synkronisere mappene dine med sky. Du kan da gjenopprette til en hvilken som helst stasjon, og ikke bare det, du kan også se uten å gjenopprette som det vil være en synkroniseringsprogramvare. Det er bedre enn OneDrive på en måte at det ikke synkroniserer bare en enkelt mappe og undermapper derav. Du kan legge til ikke-relaterte mapper til Symform-sikkerhetskopieringsprogramvaren, og de vil bli sikkerhetskopiert. Jeg plasserer dette i femte posisjon, da det fungerer mer som en synkroniseringsplattform, i stedet for å være bare en backup-programvare. Problemet med synkronisering er at når du fjerner en fil lokalt, blir filen fjernet fra de synkroniserte mappene i skyen også. Så du må være litt forsiktig med å flytte filer og mapper i ditt lokale system.

Vel, dette er mine valg for topp gratis online backup-tjenester. Hvis du bruker ekstern sikkerhetskopiering, vennligst del med oss, din favoritt skyttjeneste.

Hvis du leter etter desktop freeware, ta en titt på disse Imaging, Backup og Recovery Software for Windows.

Anbefalt: