Arbeider med Windows XP-modus for Windows 7

Arbeider med Windows XP-modus for Windows 7
Arbeider med Windows XP-modus for Windows 7

Video: Arbeider med Windows XP-modus for Windows 7

Video: Arbeider med Windows XP-modus for Windows 7
Video: How to Continue Using Windows 7 Safely in 2022 - YouTube 2023, November
Anonim

Windows XP-modus, en funksjon i Windows 7 (tilgjengelig for bruk med Professional, Enterprise og Ultimate versjoner) er et virtuelt Windows XP-miljø som er klar til bruk med Windows Virtual PC. Den er spesielt utviklet for å hjelpe små bedrifter til å oppgradere til Windows 7 ved å tilby et Windows XP-modus-miljø som kan kjøre mange Windows XP-kompatible forretnings- og produktivitetsapplikasjoner.

Ved å bruke Windows XP-modus kan forretningsfolk få tilgang til det skreddersydde programvaren direkte fra deres Windows 7-skrivebord med et enkelt klikk.
Ved å bruke Windows XP-modus kan forretningsfolk få tilgang til det skreddersydde programvaren direkte fra deres Windows 7-skrivebord med et enkelt klikk.

Derfor gir Windows XP-modus for Windows 7 deg det beste fra begge verdener: muligheten til å nyte de mange fordelene med Windows 7, for eksempel økt sikkerhet, produktivitet og pålitelighet, og få mest mulig ut av de gamle Windows XP-programmene.

I denne serien viser jeg hvor lett det er å installere og kjøre mange av dine Windows XP-produktivitetsprogrammer direkte fra Windows 7-skrivebordet.

Fra utgangspunktet, i denne første artikkelen diskuterer jeg om Windows Virtual PC og Hva er nytt i Windows Virtual PC?

Windows Virtual PC er den nyeste Microsoft virtualiseringsteknologien designet for Windows 7 og er den oppdaterte versjonen Windows Virtual PC 2007 (brukes til å lage virtuelt miljø i tidligere versjoner av Windows). Med utgivelsen av Windows 7 introduserte Microsoft en rekke nye funksjoner i Windows Virtual PC og utformet den på en slik måte at det nå er enklere å kjøre eldre applikasjoner i et virtuelt programmiljø som Windows XP Mode:

  • Integrasjon med Windows XP-modusoppsett (Windows XP-modus er en fordel for Windows 7 Professional, Ultimate og Enterprise).
  • En ny tilnærming som intuitivt inkorporerer Windows Virtual PC brukergrensesnitt (brukergrensesnitt) i Windows 7-skrivebordet.
  • Muligheten til å bruke mange av dine USB-enheter fra et virtuelt Windows-miljø, for eksempel Windows XP-modus.
  • Sømløs lansering av Windows XP-programmer fra Windows 7-skrivebordet, Start-menyen eller oppgavelinjen.
  • Utklippstavle deling, som gjør det mulig å kutte, kopiere og lime inn data mellom vert Windows 7-skrivebordet og den virtuelle maskinen.
  • Skriverdeling mellom Windows 7-skrivebordet og det virtuelle Windows-miljøet.
  • Diskdeling, som gir enkel tilgang til alle vertsdata fra den virtuelle maskinen.
  • Mappintegrasjon mellom driftsmiljøer.

Dette er noen siste oppdateringer i Windows Virtual PC. Du finner mer informasjon om Windows Virtual PC ved hjelp av følgende koblinger:

Windows Virtual PC | Last ned Windows XP-modus.

For å vite forskjellen mellom Windows Virtual PC og Windows XP Mode og å laste ned en distribusjonsguide fra Microsoft, gå her.

Den neste artikkelen i denne serien snakker om hvordan du installerer og bruker Windows XP-modus i Windows 7.

Anbefalt: