Xbox Live Creators Program - Alt du trenger å vite

Innholdsfortegnelse:

Xbox Live Creators Program - Alt du trenger å vite
Xbox Live Creators Program - Alt du trenger å vite

Video: Xbox Live Creators Program - Alt du trenger å vite

Video: Xbox Live Creators Program - Alt du trenger å vite
Video: How to create Partition on Windows 10 | Partition Hard Drives - YouTube 2023, Oktober
Anonim

Helt siden lanseringen av den første Xbox var den mest standout-funksjonen i våre øyne xbox Live. Siden da har Xbox Live vokst enormt, og i dag har både Sony og Nintendo fulgt i Microsofts fotspor med lignende tjenester. For de som ikke er klar over hva Xbox Live er, er det porten til multiplayer-spill på Xbox One og Windows 10. Folk som bruker konsollen, må betale $ 59,99 hvert år for å kunne bruke tjenesten, mens Windows 10-brukere har et gratis pass, vel, for nå minst.

Xbox Live Creators Program

Image
Image

Nå, mens Xbox Live er en fenomenal tjeneste, er den ikke åpen for alle utviklere, og det er et problem for små lag eller bare en utvikler som er en enmans hær. Men dette er i ferd med å endres etter at Microsoft annonserte at den planlegger å åpne Xbox Live for alle utviklere via Xbox Live Creators Program.

The Xbox Live Creators Program is a great for quickly publishing your game to Xbox One and Windows 10, with a simplified certification process and no concept approval required. If you want access to even more Xbox Live capabilities, be featured in the main Xbox One store, or receive dedicated marketing and development support, you can apply to the ID@Xbox program.

Tjenesten er for tiden i forhåndsvisning, slik at utviklere kan laste ned SDK og begynn med integrering av Xbox Live i sine spill. Nå vant det ikke mulig å sende inn spill med Xbox Live-integrasjon akkurat nå, da det er satt for sent. Dessverre angav Microsoft ikke når denne datoen vil være, men vi er nesten sikker på at den vant, er ikke for lang fra nå.

Ifølge Microsoft kan utviklere bruke verktøyene de allerede har brukt. Verktøy som Construct 2, MonoGame, Unity og Xenko, støttes alle. Videre er Microsoft trygg på at flere verktøy og spillmotorer vil bli brakt ombord i nær eller fjern fremtid.

Hva skjer når et spill blir publisert?

Microsoft sier at når et spill fra Xbox Live Creators Programmet blir publisert, vil det dukke opp i "Creator Games-delen", i Xbox Store. Når det gjelder Windows Store som er tilgjengelig på alle Windows 10-datamaskiner, blir disse spillene blandet med andre titler.

Noe du trenger å vite

Xbox Live Creators Programmet gir ikke utviklere tilgang til hver funksjon Xbox Live har å tilby. Det mest bemerkelsesverdige her er multiplayer, og fra det Microsoft har å si, støttes dette aspektet ikke. Utviklere som trenger denne funksjonen må være med i ID @ Xbox-programmet for å få fordel.

Det bør bemerkes at prestasjoner ikke støttes også. Ingen ord om det vil være i fremtiden, men for nå vil utviklere bli med i Xbox Live Creators Programmet uten å måtte.

Image
Image

De fire trinnene for å utvikle titler ved hjelp av Xbox Live Creators Program

Først opprett en Microsoft-konto hvis du ikke har gjort det ennå. Deretter må du registrere deg for Dev Center Developer-programmet, registrere deg for å delta i Xbox Live Creators-programmet, og til slutt lese den nødvendige dokumentasjonen, og fortsett deretter for å laste ned SDK. Besøk Microsoft.com for å komme i gang.

Anbefalt: