Iobit Advanced SystemCare er en gratis PC optimizer programvare

Innholdsfortegnelse:

Iobit Advanced SystemCare er en gratis PC optimizer programvare
Iobit Advanced SystemCare er en gratis PC optimizer programvare

Video: Iobit Advanced SystemCare er en gratis PC optimizer programvare

Video: Iobit Advanced SystemCare er en gratis PC optimizer programvare
Video: Windows 10 Recover Wasted Disk Space Instantly - YouTube 2023, September
Anonim

IObit Advanced SystemCare er en gratis all-in-one Windows optimizer programvare. Den nyeste versjonen av dette flaggskipet kommer med en bedre ytelse og nye funksjoner som FaceID. Siden PCen blir eldre, blir den tilstoppet med søppelfiler, registeroppføringer og mange uønskede programmer som påvirker ytelsen ytterligere. Det er her Advanced SystemCare kan hjelpe deg. Det er blant de populære, gratis PC-rengjørings-, optimaliserings- og registerprogramvare for Windows-PCen.

Iobit Advanced SystemCare gjennomgang

Med en stor database, avanserte funksjoner og kraftig ytelse, rydder programmet ikke bare søppelfilene og registeroppføringene fra PCen, men øker også det og optimaliserer det helt. Programmet skanner også PCens oppstartsposter og hjelper deg med å optimalisere det, noe som ytterligere øker oppstartstiden.

Fremskynde din PC

Image
Image

Du må slå denne funksjonen på for å øke hastigheten på PCen. Bare klikk på Fort deg fanen og Slå på Turbo Boost trekk. Funksjonen stopper de unødvendige programmene som kjører på PCen, optimaliserer PCen din dypt og kontrollerer også om det er noen foreldede drivere på PCen.

Image
Image

Videre, programmet den nye Oppstartsoptimalisering Modulen av Advanced SystemCare 10 skanner også oppstartspostene som påvirker PC-en oppstartstid. Kort sagt, Advanced System Care optimaliserer og gir deg en renere og raskere PC.

FaceID

Image
Image

Basert på ansiktsgjenkjennelsesteknologien og biometriske data, er denne funksjonen lagt til for å beskytte PCens personvern fra inntrengere. Ved hjelp av ansiktsgjenkjenningsteknologi analyserer FaceID brukerens ansiktsfunksjon og oppdager inntrengerne om noen. Dette hjelper deg med å unngå uautorisert tilgang til PCen din og opprettholde personvernet. FaceID-historien krypterer og lagrer bildene av inntrengere på PCen din slik at du kan sjekke hvem som i hemmelighet prøvde å få tilgang til PCen din.

Kraftig Cleaner

Image
Image

Advanced SystemCare leveres med en kraftig rengjøringsfunksjon som renser de installerte driverpakker, rester og ubrukte programmer fra PCen, og gir deg dermed mer diskplass.

Ressursbehandling

Den inneholder også en ressursbehandling som overvåker diskplass, RAM og CPU. Prestasjonsmonitoren vises som en liten fane på skrivebordet. Hvis du klikker på det, åpnes detaljert informasjon om datamaskinens ytelse og CPU og diskbruk.

Image
Image

Når flere oppgaver er åpne på PCen, kan ressursbehandleren si opp dem raskt og dermed gjøre PCen raskere og jevnere. Klikk på Rengjør RAM knappen i bunnen, og det ga ut noe minne og forbedret dermed ytelsen.

Lese: Fungerer Memory Optimizers?

Trygg surfing

Image
Image

Programmet kommer med a Spyware Protection Database og Systemforsterkning som gir bedre beskyttelse mot ondsinnede programmer og andre online trusler. Funksjonen støttes imidlertid bare i de store nettleserne som Google Chrome, Firefox og Internet Explorer.

Generelt er Advanced System Care 10 et fint freeware som optimaliserer, skanner og reparerer PCen din. Det rydder registeroppføringene, søppelfiler og skadelige filer og mapper fra PCen, og gir deg en jevnere og raskere ytelse. Last ned Iobit Advanced SystemCare Free her og opplev en raskere, tryggere og jevnere PC.

Anbefalt: