Gratis online verktøy for å redigere Photoshop og Gimp bildefiler

Innholdsfortegnelse:

Gratis online verktøy for å redigere Photoshop og Gimp bildefiler
Gratis online verktøy for å redigere Photoshop og Gimp bildefiler

Video: Gratis online verktøy for å redigere Photoshop og Gimp bildefiler

Video: Gratis online verktøy for å redigere Photoshop og Gimp bildefiler
Video: Fix, Clean And Repair Windows 10/8/7 Registry [Tutorial] - YouTube 2023, September
Anonim

Photoshop og Gimp er to bransjeledende programvare for profesjonelle samt amatør grafiske designere. Uansett hvilken forandring du trenger i bildet ditt, kan du gjøre det med enten Photoshop eller Gimp. Problemet oppstår imidlertid når noen trenger å redigere en Photoshop (.psd) eller Gimp-fil uten å ha noen av disse verktøyene. For å løse dette problemet her er et verktøy kalt Photopea som hjelper brukerne til å redigere Photoshop og Gimp bildefiler uten Photoshop eller Gimp.

Gratis Online-verktøy for å redigere Photoshop og Gimp-bildefiler

I stedet for å kjøpe Photoshop eller laste ned Gimp til datamaskinen, kan du gå over til Photopea-nettstedet, som er gratis og enkelt å bruke. Hvis du har en grunnleggende forståelse av en hvilken som helst versjon av Photoshop (CS eller CC), kan du forholde deg til dette verktøyet, med den fotoredigeringsprogramvaren. Brukergrensesnittet ligner på Photoshop. Men funksjoner er klok, ot er langt borte fra Photoshop og Gimp - men det kan oppfylle din etterspørsel om å redigere Photoshop & Gimp-filer uten problem.

Snakker om funksjonene, du kan få følgende funksjoner:

 • Åpne og rediger Photoshop og Gimp-filen
 • Opprett ny PSD-fil
 • Photoshop like lagfunksjonalitet for å redigere på en bedre måte
 • Farge og størrelse justeringer
 • Publiser bildet online via Imgur
 • Lagre for web (ligner Ctrl + Shift + Alt + S-alternativet til Photoshop)
 • Gratis transformasjon
 • Lag maske som Photoshop
 • Filtre, dvs. uskarphet, støy, pixelat, gjengivelse, skarpering, stilisering og mye mer
 • Forskjellige blandemoduser
 • Opacity / Transparency Management
 • Andre verktøy, for eksempel bevegelse, velg, tryllestav, beskjære, fargeplukker, pensel, klon, viskelær, tekst, zoom inn / ut osv.

For å komme i gang med Photopea, velg om du vil opprette PSD-fil eller bilde eller redigere. I henhold til kravet ditt, trykk enten Ctrl + O eller Ctrl + N.

Det er også mulig å åpne en fil fra en nettadresse. I dette tilfellet må du skrive inn den eksakte bildeadressen.

Etter at du har gjort dette, kan du redigere filen og gi den et bedre utseende. I tilfelle bruker du Google Fonts; Du kan få det rett etter å laste opp PSD-filen din. Noen av premiumfonter kan synkroniseres med dette verktøyet. Imidlertid vil de fleste skriftene ikke fungere på grunn av kompatibilitetsbegrensninger.

Image
Image

Dette verktøyet er delt inn i fire deler som følger:

Den øverste menylinjen inneholder alle alternativene, for eksempel Fil, Rediger, Bilde, Lag osv. Den meget venstre delen inneholder verktøy som Flytt, Klone, Pensel, Gradient, etc. Du kan finne bildet eller PDF-filen i midten av din skjerm. Høyre side består av laginnstillinger og redigeringshistorikk, hvor du kan gruppere lag, klone og mer.

Med tanke på alt, er Photopea en god erstatning for Photoshop for å åpne PSD-filer uten Photoshop online. Men siden det har færre funksjoner enn de originale verktøyene, kan du noen ganger møte problemer mens du redigerer et bestemt lag. Men samlet - fortsatt et godt verktøy! Gå gi det et forsøk på det hjemmeside.

Anbefalt: