Windows 8-funksjoner inkluderer USB 3.0-støtte, oppryddet kopieringsopplevelse, osv

Innholdsfortegnelse:

Windows 8-funksjoner inkluderer USB 3.0-støtte, oppryddet kopieringsopplevelse, osv
Windows 8-funksjoner inkluderer USB 3.0-støtte, oppryddet kopieringsopplevelse, osv

Video: Windows 8-funksjoner inkluderer USB 3.0-støtte, oppryddet kopieringsopplevelse, osv

Video: Windows 8-funksjoner inkluderer USB 3.0-støtte, oppryddet kopieringsopplevelse, osv
Video: Internet Explorer + CSS Grid???? - YouTube 2023, November
Anonim

Microsoft har show-cased en rekke nye funksjoner som vi som sluttbrukere kan forvente å se i Windows 8. Windows 8 støtter USB 3.0, gir en konsolidert og forbedret kopiopplevelse, lar deg håndtere filnavnet kollisjoner enkelt og mer.

Windows 8 nye funksjoner:

1) Først og fremst, Windows 8 vil støtte USB 3.0. Og vil det bety for?

Vel, USB (Universal Serial Bus) er en av de mest populære tilkoblingsstandardene som brukes mellom enheter og en vertscontroller, og inkluderer flash-stasjoner, mus, tastatur, mobiltelefonkontakter, Bluetooth-hodetelefoner, GPS-enheter, etc. Den største forskjellen mellom USB 2.0 og USB 3.0 er den hastigheten som sistnevnte kan kommunisere. Teoretisk sett kan USB 3.0 ha maksimal overføringshastighet på 4,8 Gbps, som er nesten 10X raskere enn USB 2.0. USB 3.0-enheter, og de tillater samtidig lesing og skriving mellom to tilkoblede enheter. Last ned og se denne videoen fra Microsoft for å lære mer om dette.

Må si dette er veldig velkommen nyheter!

2) Windows 8 vil også tilby en kortfattet, oppryddet kopiopplevelse, som vil være spesielt nyttig for kopieringsjobber med høy volum.

I Windows 8 tilbyr Microsoft disse tre hovedforbedringene til kopieringsopplevelsen:
I Windows 8 tilbyr Microsoft disse tre hovedforbedringene til kopieringsopplevelsen:
  • Ett sted å administrere alle kopieringsjobber: Lag en enhetlig opplevelse for å administrere og overvåke pågående kopieringsoperasjoner.
  • Klar og kortfattet: Fjern distraksjoner og gi folk nøkkelinformasjonen de trenger.
  • Bruker i kontroll: Sett folk i kontroll over deres kopieringsoperasjoner.

Etter å ha konsolidert kopieringsopplevelsen, vil du nå kunne gjennomgå og kontrollere alle Utforsker-kopieringsjobber som for øyeblikket kjøres i en kombinert Windows.

3) Evnen til pause, fortsett og stopp hver kopiering i prosessen, har også blitt lagt til.

4) Du vil også kunne se hastighet på dataoverføring, overføringshastighetstendens, og hvor mye data i venstre for å overføre, for hver kopieringsjobb.

Image
Image

5) Windows 8 vil også tillate deg å administrere filnavn kollisjoner lettere og smart. Den nye designen er mye klarere, mer konsistent og effektiv, noe som gir en mye mer synlig og handlingsklar tilnærming til konfliktløsning. Alle filene fra kilden er til venstre. Alle filene i målplasseringen med filnavnkollisjoner er til høyre. Skjermbildet er lett å forstå og viser deg den kritiske informasjonen for alle kollisjonene, foran og midt i en dialog.

Image
Image

Hvis du trenger å vite enda mer om de motstridende filene, kan du sveve over miniatyrbildet for å se filbanen eller dobbeltklikke på den for å åpne den herfra. Last ned denne videoen fra Microsoft for å lære mer om disse kopieringsfunksjonene.

6) flere dialogbokser har også blitt fjernet. Som, Er du sikker på at du vil flytte denne filen til papirkurven? eller AEr du sikker på at du vil slå sammen disse mappene, da disse faktisk er ganske overflødige.

7) Vil Windows 8 ha en ny startknapp? På et sted var denne startknappen synlig.

Image
Image

8) Hvis du ser nærmere på explorer.exe, vil du også se en ny opp-knapp vises ved siden av explorer-navigasjonsknappene og adresselinjen. I de tidligere bildene vil du også kunne se nye Windows-titler som vises i sentrum av vinduene sammen med en ikon på venstre side.

Image
Image

Hold deg oppdatert på Windows 8!

Relaterte innlegg:

  • Lag backup og bilde av USB-flashdrivere med USB Image Tool
  • USB Manager: Windows freeware å administrere bærbare enheter
  • KASHU USB Flash Security: Passord beskytter USB-stasjonen
  • USB-enheter fungerer ikke i Windows 10
  • USB Disabler: Et Pendrive Security Tool for Windows-bærbar PC

Anbefalt: