Slik oppdaterer du Xbox One-kontrolleren på Windows 10 PC

Innholdsfortegnelse:

Slik oppdaterer du Xbox One-kontrolleren på Windows 10 PC
Slik oppdaterer du Xbox One-kontrolleren på Windows 10 PC
Anonim

De Xbox One Controller er et av de beste vi har sett på veldig lang tid. Sjansen er, det er den beste kontrolleren tilgjengelig på markedet i dag. Den leveres med en helt ny design fra Xbox 360-versjonen, og den har muligheten til å motta oppdateringer for å gjøre det enda bedre. Nå kan ikke alle tro at en kontroller noensinne trenger oppdateringer, men vi ber om å skille seg fra. Oppdateringer kan forbedre brukervennligheten til kontrolleren for å fungere bedre med Xbox One selv.

Slik oppdaterer du Xbox One-kontrolleren

Når det kommer til å oppdatere Xbox One Controller, er dette ganske enkelt en affære. Bare koble den til Xbox One og se på magien skje. Husk at til tross for at kontrolleren har trådløse funksjoner, må den fortsatt være plugget inn for å motta oppdateringer.

Men hei, hva om noe er galt med Xbox One, eller du er ikke i humør for å slå den av uansett grunn. Hvordan oppdaterer man kontrolleren manuelt da? Det er ganske enkelt så lenge en Windows 10-datamaskin er tilgjengelig i nærheten.

Ja, Xbox One-kontrolleren kan brukes på Windows 10 for å spille PC-spill, men den kan også oppdateres via PCen.

La, snakk om hvordan du gjør det

Først må du åpne Windows Store og laste ned Xbox-tilbehør-appen. De Xbox Elite Wireless Controller og Xbox Tilbehør-appen vil gi deg ubegrensede måter å spille på. Når du har installert den, kobler du Xbox One Controller til Windows 10 PC via USB og slår den på.

Hvis du vil se etter oppdateringer manuelt, åpner du Innstillinger> Enhet og tilbehør> Velg kontrolleren og velg Oppdater.

Hvis en oppdatering er tilgjengelig, ser du, Eu Oppdater, Ønsket knapp, bare gå videre og klikk på den og følg veiviseren. Appen begynner å installere oppdateringen, så lene deg tilbake og vent til den er ferdig.

Image
Image

Hvis det er nei Oppdater knappen, så betyr det bare at kontrolleren har den nyeste oppdateringen installert, og det er greit.

Når oppdateringen er fullført, vil du se en Oppdater en annen eller Konfigurer kontrollerknappen på plass.

Vi liker hva Microsoft har gjort her, det er bare synd at Windows 8 og Windows 7 ikke støttes, slik at folk uten Windows 10 må få operativsystemet på en eller annen måte, hvis de vil oppdatere Xbox One Controller firmware.

På slutten av dagen er dette en god måte å oppdatere kontrolleren din når Xbox One ikke er tilgjengelig. Du kan laste ned Xbox-tilbehørsprogrammet her fra Windows Store.

Anbefalt: