Edge Browser-funksjoner: Den kraftige nettleseren i Windows 10

Innholdsfortegnelse:

Edge Browser-funksjoner: Den kraftige nettleseren i Windows 10
Edge Browser-funksjoner: Den kraftige nettleseren i Windows 10

Video: Edge Browser-funksjoner: Den kraftige nettleseren i Windows 10

Video: Edge Browser-funksjoner: Den kraftige nettleseren i Windows 10
Video: Disable or Enable Credential Guard in Windows 10 - YouTube 2023, September
Anonim

Den nye nettleseren i Windows 10, Microsoft Edge inneholder noen svært kraftige funksjoner. Det er ikke alt det har å tilby. Den tilbyr, trygg, sikker og rask surfing opplevelse. I dette innlegget vil vi se noen av de kraftige funksjonene i Edge-nettleseren.

Edge Browser-funksjoner

Image
Image

Nytt og unikt utseende

Spartan bryter isen med et utrolig utseende og et brukervennlig grensesnitt, som har omdesignet og har et "rent" utseende. Den er også kraftig.

Sterk sikkerhet

Microsoft Edge lover bedre sikkerhet over Internet Explorer og over andre nettlesere i markedet. Det tilbyr EdgeHTML, EdgeHTML, EdgeHTML, EdgeHTML, EdgeHTML. Dette er fokusert mer på sikkerhet og gjengivelse og dråper støtte for ActiveX, VBScript, attachEvent, etc. Microsoft planlegger å lage sin nettleser en av de sikreste nettleserne rundt. Les mer om sikkerhetsfunksjoner for Edge-nettleseren.

Cortana Support

Programvareprodusenten har fokusert på noen av sine stasjonære forbedringer for Windows 10, og Cortana-integrasjon er en av de mange endringene som er introdusert. En bruker kan spørre Cortana hva et bestemt ord betyr, og uten å bli sendt til en annen nettside, og søknaden vil trekke den ønskede definisjonen av ordet for ham, slik at han bedre forstår innholdet han leser. Funksjonen virker bare når det er nødvendig. Alt du trenger å gjøre er å bruke Ask Cortana-funksjonen eller klikke på funksjonen når den gir informasjon.

Ny faneblad av Microsoft Edge

Når du starter Edge-nettleseren, blir du møtt av en side. Det er oppsettet har en søkefelt i midten og under det, du kan finne en liste over toppsider. Deretter kan du få tilgang til lokalt vær og se trendende nyheter. Den nye fanen viser også en side som inneholder programmer fra Windows Store. Edge lar deg tilpasse sin nye tabsside.

Innebygd notatopptak

Denne neste generasjons nettleseren fra Microsoft gir deg blekkfunksjoner. Hvilket betyr at Spartan gjør det mulig å ta notater, skrive, skrive direkte på siden din. For de som nyter forskning og innhenting av informasjon, gjør denne funksjonen sitt arbeid utrolig enkelt, da de kan lagre notatene sine direkte i OneNote.

Deling

I tillegg til inking, lar Spartan deg også dele notatene dine med hvem du vil. Du kan dele den med vennene dine på Social Media, eller du kan ganske enkelt sende den til noen som per ditt krav. Det gjør kommunikasjonen svært enkel å fange og dele.

Støtte for Dolby Audio

Dolby Audio vil være kompatibel med nåværende DASH (MP4) og HLS (M2TS) filformater, og kan derfor inkluderes med progressivt nedlastning HTML5 innhold, adaptivt streaming HLS eller MSE / EME MP4 innhold.

Lesvisning

Hvis du er på en side som interesserer deg, klikker du bare på bokikonet til høyre for adressefeltet, og du får en PDF som versjon av artikkelen du vil lese uten original formatering, sidebar eller andre forstyrrelser. Et av de nyttige tilleggene jeg har sett i nyere tid, legges til Edge-nettleseren for å tilby en måte å deaktivere nettsidene og fokusere på innholdet.

Leseliste

Leseliste er enda et tillegg til Edge, som lar brukerne lagre nettsider for senere visning. Du kan se på det som en avansert versjon av favorittlisten din. Når du klikker på mappeikonet med stjernen, får du tilgang til favorittene dine, leseliste.

Som Favoritter-mappen kan du også legge til nettsider i leseliste. App - Reading List - kommer forhåndsinstallert på Windows 10. Hvis det er et nettsted du vil lese senere, kan du enten dra favicon på Edge-nettleserens adressefelt til Reading List. Eller du kan klikke på stjernen og i rullegardinmenyen, velg leseliste i stedet for favoritter.

Hub

Klassiske nettleserfunksjoner som favoritter, leseliste og nettleserlogg og nedlastinger lever under hva Microsoft kaller navet, en forbedret sidelinje. Funksjonen gir øyeblikkelig tilgang til viktige primære nettleserundergrupper og sletter også nettleserhistorikk og hurtigbuffer.

Synkroniser støtte

Edge vil også støtte funksjoner som synkronisering av bokmerker, passord, historie og faner.

Kantannonser

Windows 10-brukere kan holde rede på hva som er nyttig for dem og hva som ikke er innenfor hver nettside eller et dokument. De kan understreke, markere og sirkle bestemte deler direkte på nettsider mens de blar og har det lagret enten lokalt på maskinen eller til skyen. Nettleseren varsler deg når du kommer til en nettside du tidligere har merket, og spør om du vil åpne notatene.

Sideoversikt

Funksjonen bidrar til å forutsi innholdet på nettsidene når de lastes, og dermed øker de samlede nettleserhastighetene drastisk.

Avanserte tabulasjonsalternativer i Edge Browser

Microsoft Edge har fokusert på å forbedre den generelle tabbed browsingopplevelsen via noen veldig kule tabulasjonshåndteringsalternativer. Bare høyreklikk på hvilken som helst nettleserfane, og du bør se en kontekstmeny full av nyttige alternativer. Disse kan brukes til å gjenåpne lukkede faner, Oppdater faner, Lukk alle faner eller Flytt en kategori til et nytt vindu.

Klemme individuelle nettsteder til Start-menyen

Med dette alternativet som er tilgjengelig til din disposisjon, er alt du trenger å gjøre, åpne ditt favorittnettsted i Edge-nettleseren og trykk eller klikk på innstillinger-knappen. Når innstillingsmenyen vises, klikker du bare på eller klikker på "Pin to Start" -alternativet, og du er ferdig.Din favorittwebside vil nå vises i Start-menyen.

Optimalisert for enheten din

Edge er optimalisert i seg selv for å passe alle enhetene dine, slik at du ikke har noen problemer når det gjelder enkel og problemfri surfing og surfing.

Se også denne Mer Edge-nettleserens tips og triks her, og denne Edge-funksjonen Video hvis du har tiden. Les også om Nye funksjoner i Microsoft Edge på Windows 10 årsdagen oppdatering.

Deretter vil vi se på Edge-nettleserens innstillinger og personverninnstillinger i Edge-nettleseren.

IE elskere … dette innlegget er for deg - Slik åpner du Internet Explorer i Windows 10.

Relaterte innlegg:

  • Edge Browser Tips og triks for Windows 10
  • Nye funksjoner i Microsoft Edge på Windows 10 Anniversary Update
  • Personverninnstillinger i Edge-nettleseren på Windows 10
  • Hvor er Favoritter lagret i Edge-nettleseren på Windows 10
  • Edge vs Firefox: Hva er bedre for Windows 10?

Anbefalt: