Windows Tile Color Changer: Endre Start Screen Tiles farge

Innholdsfortegnelse:

Windows Tile Color Changer: Endre Start Screen Tiles farge
Windows Tile Color Changer: Endre Start Screen Tiles farge

Video: Windows Tile Color Changer: Endre Start Screen Tiles farge

Video: Windows Tile Color Changer: Endre Start Screen Tiles farge
Video: 10 Useful Chrome Extensions For Productivity 2022 - YouTube 2023, Desember
Anonim

Windows Tile Color Changer er et freeware for Windows 8.1 / 8 som har blitt utgitt av oss. Det lar deg endre fargene på pinnede fliser av dine stasjonære apper, på din Startskjerm, enkelt med et enkelt klikk, og videre hjelpe deg med å tilpasse startskjermbildet.

Windows Tile Color Changer

Som alle våre Windows Freeware utgivelser, er dette verktøyet også helt rent, crapware-fri og bærbart.
Som alle våre Windows Freeware utgivelser, er dette verktøyet også helt rent, crapware-fri og bærbart.

Endre farge på fliser på startskjermen

Image
Image

For å bruke verktøyet, må du laste det ned fra nedlastingen zip-filen fra lenken som er nevnt nedenfor og trekke ut innholdet. Plasser programmappen på et hvilket som helst sted du vil. I Programma mappen vil du seWindows Tile Color Changer.exe fil. Klikk på den for å åpne den gratis programvaren.

Nå, velg et program fra drop-drown-menyen fra fanen Endre farge, angi Hex-farge eller velg en av fargene, velg Forgrunns-teksten og klikk på Endre flisefarge. Som standard er navnet satt til å vises på Tile, men du kan Av det, hvis du ønsker det. Tilsvarende er en lys forgrunns tekst satt som standard, men dette kan også endres.

Når du har klikket på Endre flisefarge knappen, vil du se en farge med vellykket endret melding. Gå til startskjermbildet for å se endringene.

Verktøyet endrer fargen på flisene til skrivebordsprogramvaren eller -appene, og ikke Universal Windows-appene eller systemverktøyene. Igjen kan det hende du oppdager at fargen ikke endres, selv for skrivebordet-fliser. Utvikleren har ennå ikke funnet grunnen til at dette skjer. Hvis du står overfor dette problemet, foreslår vi at du fortsetter og prøver igjen, kanskje neste dag. Når utvikleren finner grunnen, er han sikker på å oppdatere dette verktøyet.

Deretter er det noen fliser som Firefox-fliser, som bare ikke støtter å skifte farge. Tilsvarende støttes ikke den nyeste versjonen av Microsoft Office, da flisene allerede er tilpasset farget, og endring av fargefunksjonalitet er begrenset.

Klikk på Tilbakestill standard knappen vil nullstille flisen til sin standard.

Hvis du vil avinstallere den, må du bare slette programmappen, da det er et bærbart verktøy.

Image
Image

Windows Tile Color Changer v1 har blitt utviklet av Lavish Thakkar for TheWindowsClub. Husk å opprette et systemgjenopprettingspunkt først før du endrer Windows-systemet. Hvis du har spørsmål eller ønsker å gi tilbakemelding, kan du gjøre det på våre TWC Forums.

Hvis du liker våre verktøy og innhold, og ønsker å holde kontakten med oss, kan du koble deg til oss på den sosiale nettsiden.

Takk for at du besøkte oss!

Relaterte innlegg:

  • Modern Tile Maker for Windows 8 utgitt
  • Komplett liste over hurtigtaster for Windows Live Writer
  • Deaktiver, Aktiver, Fjern historikk for Live Tile Notifications i Windows 10/8
  • Gratis Windows Metro Style Template for Visual Basic brukere
  • Endre størrelse og lag Tile mindre eller større i Windows 8

Anbefalt: