Slakk tips og triks for å håndtere små lagchats

Innholdsfortegnelse:

Slakk tips og triks for å håndtere små lagchats
Slakk tips og triks for å håndtere små lagchats

Video: Slakk tips og triks for å håndtere små lagchats

Video: Slakk tips og triks for å håndtere små lagchats
Video: How to Install Debian Linux on VirtualBox - YouTube 2023, November
Anonim

Å drive et lite lag er ikke så hektisk en jobb med mindre eller til du kommer i kontakt med alle i gruppen din. Det er mange ting som må gjøres. For eksempel kan du ringe dem på kontoret, foreta telefonkonferanse, lage en Facebook-gruppe og så videre. Men hvis du er på utkikk etter en ryddig teamadministrasjonstjeneste for enhver online eller offline virksomhet, Slack er det du leter etter!

Selv om Slack tilbyr premium løsninger, den gratis utgave er bare tilstrekkelig for deg hvis du har et lag på 7 eller 8 medlemmer. Nå, hvis du har brukt denne tjenesten, kan du kanskje vite hvor nyttig det er. Men hvis du ikke har brukt Slack i fortiden og leter etter tips for å bruke den, så er disse nyttige Slakk tips og triks kan hjelpe deg med å bruke denne tjenesten effektivt.

Slakk tips og triks

La oss bare begynne med noen grunnleggende tips og triks av Slack som følger, kan du sjekke ut noen avanserte funksjoner i Slack.

1] Aktiver nettleservarsel

Siden dette er en chat-tjeneste, bør du svare på avsenderen så snart som mulig. Men du kan glemme det når du begynner å gjøre oppgavene dine etter å ha minimert nettleservinduet. Derfor kan du aktivere nettleservarsel for Slack. Hvis du åpner Slack for første gang, får du en liten melding på skjermen. Bare klikk på "Aktiver meldinger" -knappen for å få ting gjort.

Hvis du har gått glipp av det, kan du gå til innstillinger og klikke på "Bytt til anbefalte innstillinger" -knappen. Etter det kan du også endre varseltonen.
Hvis du har gått glipp av det, kan du gå til innstillinger og klikke på "Bytt til anbefalte innstillinger" -knappen. Etter det kan du også endre varseltonen.

2] Ikke forstyrr

Image
Image

Hvis du har aktivert nettleservarsel, og nå er du bare lei av å få varsler en etter en, så kan du bare snooze meldingene dine. Dette vil gi deg meldingene, men det vil ikke varsle deg. Det er to måter å aktivere Ikke forstyrr i Slack. Først kan du snooze den i 20 minutter til 24 timer. For det andre kan du planlegge DnD. For det, klikk bare på Alarm Bell-knappen som er synlig ved siden av lagnavnet og velg en tid. Hvis du vil planlegge det, kan du klikke på "Ikke forstyrr tidsplan" alternativet. Etter det må du sette en tid. Pass på at du har valgt din egen tidssone mens du konfigurerer laget for første gang.

3] Lagtillatelser

Når du er eier av et lag, bør du definitivt ta vare på sikkerheten - hovedsakelig når den forvaltes online. Slack tilbyr mange alternativer for å administrere personvernet til teamet ditt. Med andre ord vil du få noen muligheter til å la ikke-admins tillate eller blokkere forskjellige ting. Du kan for eksempel tillate andre å invitere folk, fjerne medlem (ikke anbefalt), se statistikk, dele filer eksternt og flere andre. For det må du åpne Innstillinger og bytte til tillatelser fane.

4] Bytt teamnavn og URL

Vanligvis lager folk laget på Slack med "My Team" -navnet. Men senere velger de det eksakte lagnavnet og tilhørende nettadresse. Hvis det samme har skjedd med deg, kan du endre lagets navn samt URL. Men, nettadressen til nettadressen må være unik. Gå til neste side for å få ting gjort. Her kan du endre navn og nettadresse:

https://abcd.slack.com/admin/name

Ikke glem å bytte ut abcd med den faktiske teamadressen din.

5] Import / Eksporter Data

La oss anta at du vil slette teamet ditt. I så fall er det alltid en god praksis å eksportere dataene dine fra Slack, slik at du kan bruke den senere. Du kan eksportere meldinger, linker til filer, arkiverte kanaler, logg for integrasjonsaktivitet. Det er ikke mulig å eksportere privat gruppehistorikk / filer, direkte meldinger og slettingslogger. For å gjøre dette, besøk følgende side:

https://abcd.slack.com/admin/settings

Ikke glem å bytte ut abcd med den faktiske teamadressen din. Her får du en knapp som heter Import / eksport data. Klikk på den og velg om du vil importere eller eksportere. Hvis du trenger å eksportere data, bare bytt til Eksporter og klikk på Start Eksporter knapp. Hvis du vil importere, velg du kilden og gå gjennom skjermalternativene. Dette kan bare gjøres hvis du er administrator av et lag.

6] Overfør Eierskap

Anta at du forlater laget, og du vil bare gjøre noen andre administratoren, hvem vil administrere alle tingene på vegne av deg, så kan du besøke denne siden for å få ting gjort:

https://abcd.slack.com/admin/settings

Igjen, sørg for at du har erstattet abcd med ditt faktiske lagnavn. Her finner du administrer lagmedlemmene og rollene dine. Etter det vil du få Overfør eierskap alternativ. Nå må du velge et nytt hovedmedlem og angi passordet ditt.

7] Aktiver tofaktorautentisering

Tofaktorautentisering er trolig den beste måten du kan beskytte din konto på. Slack tilbyr også 2-trinns bekreftelse, som vil skape et ekstra beskyttelseslag på din eksisterende Slack-konto. Alle sessene dine vil imidlertid bli logget av etter at du har aktivert tofaktorautentisering. For å aktivere det, besøk følgende side:

https://abcd.slack.com/account/settings#two_factor

Klikk på Konfigurere tofaktorautentisering knapp. Etter det må du skrive inn passordet ditt. Deretter får du to alternativer, dvs. SMS-tekstmelding og Bruk en app. Bruk det som passer deg, men SMS-alternativet er mye bedre.

Velg det og skriv inn mobilnummeret ditt. Nå får du SMS om dette, som du må skrive inn på den respektive siden for å aktivere tofaktorautentisering i Slack.
Velg det og skriv inn mobilnummeret ditt. Nå får du SMS om dette, som du må skrive inn på den respektive siden for å aktivere tofaktorautentisering i Slack.

8] Ring noen lagmedlem

Nylig har Slack inkludert et alternativ for å ringe noen lagmedlem.Dette er imidlertid et VoIP-anrop, noe som betyr at du ikke kan ringe personen på hans / hennes mobil. Medlemmet må være online for å motta anropet ditt. Likevel er dette veldig enkelt å ringe noen på Slack. Bare åpne respektive profil og klikk på Anrop knappen som er synlig på øverste høyre side.

9] Logg inn på flere lag

Image
Image

Anta at du klarer mer enn ett lag på Slack. Hvis du vil logge på flere lag, kan du sikkert gjøre det. Bare klikk på lagnavnet og velg Logg inn på et annet lag alternativ. Etter det må du skrive inn teamnavn, e-post-ID og passord.

10] Endre sidefelt tema

Det er mange mennesker som ofte spiller med grensesnittet. Hvis du er en av dem og vil endre det enkle utseendet på Slack sidebar, er det en løsning for deg. Det er mulig å endre temaet. For det, klikk bare på Lagnavn og gå til Preferanser. Her får du Sidebar Tema alternativ. Bytt til det for å velge et nytt tema eller en fargekombinasjon.

Slakk er en ultimate løsning for å administrere ditt lille team. Del din erfaring med Slack.

Anbefalt: