Syncplay: Se filmer i synkronisering med venner over hele verden

Innholdsfortegnelse:

Syncplay: Se filmer i synkronisering med venner over hele verden
Syncplay: Se filmer i synkronisering med venner over hele verden

Video: Syncplay: Se filmer i synkronisering med venner over hele verden

Video: Syncplay: Se filmer i synkronisering med venner over hele verden
Video: Vibrant Color SPLIT & JUICY Yellow 💛💙New ABSTRACT Ukraine Art ~ Acrylic Pouring ~ Flow Painting Art - YouTube 2023, Desember
Anonim

Å se på filmer med andre er det mest moro enn å gjøre det alene. Men hva skjer når personen du vanligvis ser på en film med, er langt borte? Det er fortsatt mulig å se den samme filmen, men sjansen er at en person vil være lenger enn den andre. Det er vanskelig å komme seg rundt dette selv om begge parter trykker på samtidig, det er et program som heter Syncplay Portable ble opprettet, og vi må si at det ikke er halvt dårlig.

SyncPlay for Windows PC, synkroniserer videoavspilling over flere mediaspillere, slik at en gruppe mennesker som alle har de samme videoene, kan se dem sammen.

Image
Image

SyncPlay for Windows PC

I utgangspunktet er det Syncplay Portable som gjør at folk i samme virtuelle rom kan se en film samtidig. Den synkroniserer videoen slik at den går i samme tidsramme for hver person som er koblet til klienten. Vi bør påpeke at programmet ikke er en streaming- eller videodelingstjeneste, og som sådan må hver person ha den samme filmen på datamaskinen.

Så hvordan å bruke det?

Når Syncplay Portable-filen ble lastet ned og installert, måtte vi gjøre noen konfigurasjoner, for eksempel å legge til en serveradresse, brukernavn og passord, som alle er valgfrie. Programmet ba også om at vi spesifiserer en bane til vår standard mediespiller og filen vi vil spille.

Deretter ble vi bedt om å trykke på, Eu Lagre konfigurasjon og kjøre Syncplay, Knapp for å få alt i gang. Det spurte oss om vi var ok med å sjekke etter oppdateringer automatisk, og som du kanskje har gjettet, klikket vi OK fordi vi er lat.

Med en gang starter Syncplay Portable den valgte mediespilleren, koblet til serveren og sluttet seg til et virtuelt rom. Brukergrensesnittet viser oss en rekke brukere på en server og hva de ser på.

Serveren kan gjenskape hva hver person gjør i det virtuelle rommet. Hvis en person for eksempel pauser sin film, vil din versjon også bli satt på pause. Til tross for det har brukerne 100 prosent kontroll over sitt eget volum, noe som er et godt trekk i øynene våre.

Hvis du forsøker å bruke Syncplay Portable med VLC mediaspiller, er det ikke like greit når sammenlignet med de andre. Du vil bli bedt om å plassere syncplay.lua i VLC mediespiller underkatalog. Det burde ikke være for vanskelig å få hodet rundt dette siden. Zip-filen inneholder informasjon om hvordan du gjør det.

Samlet sett liker vi Syncplay Portable, men vi er ikke sikre på om mange datamaskiner vil finne vanlig bruk for det. Uansett er det et betydelig program å ha i din jackpot.

Last ned Syncplay Portable gratis fra den offisielle nettsiden.

Anbefalt: