Google Tone Chrome-utvidelsen lar deg dele koblinger

Innholdsfortegnelse:

Google Tone Chrome-utvidelsen lar deg dele koblinger
Google Tone Chrome-utvidelsen lar deg dele koblinger

Video: Google Tone Chrome-utvidelsen lar deg dele koblinger

Video: Google Tone Chrome-utvidelsen lar deg dele koblinger
Video: Section 8 - YouTube 2023, Oktober
Anonim

Til tider føler vi ofte trang til å dele en interessant nettside med våre ledende venner eller familie. Den tradisjonelle metoden vi vanligvis stoler på, er bare å kopiere koblingen og sende den til den berørte personen. På samme måte, hvis vi surfer på en mobiltelefon, kan vi velge å dele siden via Bluetooth eller NFC.

Mens disse triksene fungerer i de fleste tilfeller, noen ganger, støter de på et problem, og hvis alt arbeid som er gjort, ikke er verdt bryet, forlater du ganske enkelt og forgår delingsideen helt. Ikke nå lenger! Google har kommet opp med en teknologi som kan tillate deg å dele lenken ved å si det høyt og få det til å vises på en persons skjerm. Alt dette gjøres mulig via en ny Chrome-utvidelse som heter Google Tone. Utvidelsen gjør det mulig for datamaskinens høyttalere å utveksle nettadresser med nærliggende datamaskiner som er koblet til Internett.

Image
Image

Google Tone Chrome Extension

Google Tone bruker lyd for å overføre informasjonen. Alt det trenger for å tjene sin hensikt, er høyttalere og mikrofoner, som vanligvis er tilgjengelige på alle bærbare datamaskiner i disse dager. Lyden som overføres, hentes av andre PCer (forutsatt at de har Tone-utvidelsen installert) og deretter tolket til en kobling. Når en kobling når en enhet, mottar brukeren et varsel som bærer navnet på avsenderen og informasjon om lenken. Når du klikker på lenken, åpnes en ny faneblad og brukeren er rettet til den delte nettsiden.

Den nyeste versjonen av Google Tone-utvidelsen bruker et "dual tone multi-frequency signaling" -system, som ligner på hvilke telefonsystemer som brukes. Dette betyr at du kan høre en kort sekvens av pip når du trykker på knappen 'Tone' i Chrome etter installering av utvidelsen. Maskiner som henter lyden, vil dukke opp et varsel og klikke på det som vil åpne den delte nettadressen (pipene du overfører når du trykker på tastaturet er signaler som leder anropet til et nummer). Så når du trykker på "Tone" -knappen, sender den ut en serie høyt pip.

Hvis enheter står overfor problemer med å plukke ut tonen, anbefaler utviklerne at brukerne øker volumnivået på enheten til så høyt som det kan gå. Google forstår at til enhver tid ikke alle nærliggende maskiner vil motta hver kringkasting, men du kan fortsette å gjøre det til mottakeren plukker den opp. Utviklerne arbeider også for å gjøre forlengelsen arbeidet over lange avstander, så lenge lyden det utsender, er merkbar. Ta en titt på videen, og hvis du liker det du ser, må du få det her.

Relaterte innlegg:

  • Ingen lyd eller lyd mangler på Windows 10/8/7-datamaskinen
  • Google Chrome Tips og triks for Windows-brukere
  • Feilsøk Windows 10 Lyd og lyd problemer
  • 10 beste Chrome-utvidelser å installere
  • Utvidelser for å tilpasse startsiden for Chrome og nettleseren din

Anbefalt: