Slik avinstallerer du Windows 8 helt fra datamaskinen

Innholdsfortegnelse:

Slik avinstallerer du Windows 8 helt fra datamaskinen
Slik avinstallerer du Windows 8 helt fra datamaskinen

Video: Slik avinstallerer du Windows 8 helt fra datamaskinen

Video: Slik avinstallerer du Windows 8 helt fra datamaskinen
Video: Windows Recovery Environment WinRE: Explained - YouTube 2023, November
Anonim

Microsoft Windows 8 Developer Preview lover å være et av de fineste operativsystemene fra Microsoft. De fleste brukerne som bruker Window 8 Developer Preview, har gitt positive vurderinger for dette operativsystemet.

Det har blitt rapportert at Windows 8 Developer Preview ble lastet ned 500.000 ganger på mindre enn en dag etter utgivelsen. Og nå kan vi være sikre på at den har krysset en million mark.

Windows 8 Developer Preview har introdusert mange nye funksjoner og konsepter, og er kompatibel med alle systemene som er kompatible med Windows 7. Derfor bruker de fleste av brukerne dual boot Windows 8 Developer Preview med Windows 7.

Hvis du av en eller annen grunn vil du avinstallere Windows 8, kan du følge noen av de to metodene som diskuteres nedenfor:

Avinstaller Windows 8 ved hjelp av Boot-alternativet i msconfig.

1. Type msconfig i start søk og trykk Enter.

2. Systemkonfigurasjon boksen vil åpne opp. Naviger til Boot-fanen og å velge Forhåndsvisning av Windows Developer. Neste klikk på Slett.

Image
Image

3. Klikk på Søke om knappen og så endelig klikk på OK.

4. Nå må du bare formatere partisjonen der du hadde installert Windows 8 Developer Preview, og deretter kan du få diskplassen tilbake. For å gjøre dette, åpne Computer-mappen og høyreklikk stasjonen som den er installert på. Velg Format.

Det er det! Du er ferdig!
Det er det! Du er ferdig!

Avinstaller Windows 8 med EasyBCD

Image
Image

1. EasyBCD er et gratis verktøy som kan brukes til å avinstallere Windows 8 Developer Preview. For dette må du først laste ned og installere EasyBCD søknad på Windows 7.

2. Etter å ha installert EasyBCD, løpe den. Klikk på Ja hvis du blir bedt om det med brukertilgangskontroll

3. Klikk nå på Rediger startmeny knapp. Du vil se oppføringen som heter Windows Developer Preview. Velg den og klikk på Slett knapp.

Image
Image

4. En bekreftelsespørsmål vil dukke opp. Klikk på Ja.

Image
Image

5. Nå har du nettopp fjernet Windows 8 Developer Preview-oppføringen fra oppstartsmenyen. Klikk på S ave innstillinger og lukk søknaden.

6. Det siste trinnet er å formatere partisjonen der du hadde installert Windows 8 Developer Preview for å få diskplassen tilbake.

Etter disse trinnene har du fullstendig avinstallert Windows 8 Developer Preview fra datamaskinen.

Anbefalt: