Endre Windows 7 Logon Screen på den enkle måten, uten ressurs hack

Endre Windows 7 Logon Screen på den enkle måten, uten ressurs hack
Endre Windows 7 Logon Screen på den enkle måten, uten ressurs hack

Video: Endre Windows 7 Logon Screen på den enkle måten, uten ressurs hack

Video: Endre Windows 7 Logon Screen på den enkle måten, uten ressurs hack
Video: JavaScript for Web Apps, by Tomas Reimers and Mike Rizzo - YouTube 2023, November
Anonim

Siden utgivelsen av Windows 7 har det vært mange hacks tweaks som har oppdaget å tilpasse alle aspekter av Windows 7 og den jeg ser populære er hacks tweaks for å tilpasse Logon Screen.

Mens mange brukere har en tendens til å være logget inn eller bare ha en konto og vanligvis aldri ser påloggingsskjermbildet i mer enn et øyeblikk eller aldri, er det mange brukere som tilbringer sin tid til å tilpasse påloggingsskjermbildet.

Det er en håndfull verktøy som endrer ressursene for påloggingsskjermen, og mens det er fint å ha dette alternativet, er det fortsatt en sjanse for at du kan skade operativsystemet ditt, noe som resulterer i tap av data (hvis du ikke har sikkerhetskopiert systemet ditt før hånd) eller bruke tid på å prøve å fikse de ødelagte filene.

En av de tingene Microsoft gjorde med Windows 7, som gjør det enklere for brukerne å tilpasse påloggingsskjermen, gir brukeren en lettere evne til å endre bakgrunnen.

Ved hjelp av dette alternativet er det mange bakgrunner som du kan bruke som gir Logon Screen utseendet til å være tilpasset. Med en liten søk etter Windows 7 Logon-skjermer på nettsteder som Deviantart vil du bli presentert med tonnevis av resultater av bakgrunnsbilder som er opprettet for å gi utseendet til en tilpasset påloggingsskjerm.

Følgende er noen bakgrunnsbilder jeg har funnet som ser ganske bra ut som en Logon Screen bakgrunn. Vær oppmerksom på at noen er laget for enkeltbrukerkontoer, det er fortsatt mange som kan huse flere brukerkontoer:

Logon-skjermer av: YourNumbr1Fan@Deviantart.com
Logon-skjermer av: [email protected]
Innloggingsskjermer av: Ashxabad@Deviantart.com
Innloggingsskjermer av: [email protected]

Dette er bare et par artister som tilbringer sin tid til å lage tilpassede bakgrunnsbilder for å gi Windows 7 Logon-skjermene som tilpasset utseende. Du kan se litt mer her!

Så neste gang du bestemmer deg for å tilpasse ditt OS, husk, det kan være en tryggere måte!

Prøv ett av disse freeware verktøyene for å endre påloggingsskjermbildet i Windows 7!

Anbefalt: