Et tilfelle for en online malware skanner fra Microsoft

Et tilfelle for en online malware skanner fra Microsoft
Et tilfelle for en online malware skanner fra Microsoft

Video: Et tilfelle for en online malware skanner fra Microsoft

Video: Et tilfelle for en online malware skanner fra Microsoft
Video: How to use Free Windows 10 Video Editor - YouTube 2023, November
Anonim

Microsoft har nettopp lansert Microsoft Safety Scanner (MSS), en on-demand anti-malware skanner. Dette bringer nå anti-malware-verktøyene til Windows-hjembrukeren til 3, teller Microsoft Security Essentials (MSE) og Malicious Software Removal Tool (MSRT).

MSS er et flott verktøy for de som bruker tredjeparts antivirusprogramvare på sine Windows, men som til tider vil kunne bekrefte sikkerhetsstatusen med et annet antivirusverktøy. Det er her MSS kan hjelpe. I løpet av de siste månedene har MSE bygget et kraftig rykte for seg selv som en av de fineste antivirusprogramvarene for Windows-hjembrukeren, og det er de samme scannings-, gjenkjennings- og fjerningsfunksjonene til MSE, som er blitt portet til MSS.

Men 68 MB er ganske sannsynlig nedlasting, for en engang (det går bra i 10 dager uansett) på forespørsel, spesielt i land hvor nedlastingshastigheten ikke er bra.

Videre kan det være lurt å bare sjekke opp en fil eller to. I et slikt tilfelle vil det være en foretrukket løsning å ha en online-skanner.

Mest anerkjente sikkerhetsprogramvarefirmaer har onlinevareprogramvare som kan skanne for en bestemt fil eller skanne hele datamaskinen. Deretter er det også andre malware skannere på nettet som bruker flere antivirus motorer.

Microsoft bør også prøve å gå inn i dette rommet, gitt at den allerede har en klar infrastruktur på plass. Den elektroniske skanningen skal kunne skanne enten for en enkelt fil eller skanne hele datamaskinen for skadelig programvare.

Et slikt nettsted vil definitivt være veldig nyttig for Windows-brukere!

Vel, håper at Microsoft finner noen verdi i dette forslaget. Jeg personlig ville gjerne se en slik online skanner fra Microsoft nå!

Hva tror du?

Anbefalt: