Kaspersky Software Updater: Hold installert programvare oppdatert

Innholdsfortegnelse:

Kaspersky Software Updater: Hold installert programvare oppdatert
Kaspersky Software Updater: Hold installert programvare oppdatert

Video: Kaspersky Software Updater: Hold installert programvare oppdatert

Video: Kaspersky Software Updater: Hold installert programvare oppdatert
Video: The History of Windows 8 Development - YouTube 2023, Desember
Anonim

Det er viktig, ikke bare for å holde Windows-operativsystemet og sikkerhetsprogramvaren fullt oppdatert, men like viktig at du holder den installerte programvaren helt oppdatert. Det er her programvareoppdateringsbrikker kan hjelpe deg. Ny på blokken er Kaspersky Software Updater, som også bidrar til å holde programvaren up-to-date.

Image
Image

Kaspersky Software Updater

Kaspersky Software Updater vil utføre en rask skanning av Windows-PCen din for å sjekke om utdatert sikkerhetskritisk programvare. Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, vil det la deg oppdatere PC-programvaren på bare noen få klikk.

Nedlastingen er en 360 KB web installer. Når du laster ned den og kjører den, vil webinstallatøren laste ned de nødvendige filene som kreves for installasjon. Når filene nedlastingen er fullført, starter installasjonen. Når du er installert, vil du kunne klikke på skrivebordsikonet for å starte skanningen.

Skanningen er rask. Hvis noen av din installerte programvare må oppdateres, vil du være informert og du kan bestemme deg for å oppdatere dem. Av ingen oppdateringer er funnet, vil du se en melding Programvaren er opp til dete. For detaljer kan du klikke på Rapportere link. Bruker sin innstillinger, vil du kunne planlegge sine skanninger.

Dette verktøyet legger til en oppføring i oppstartslisten og vil kjøre hver gang Windows starter. Du kan ringe på dette og avgjøre om du vil at dette skal skje eller du vil kjøre det på forespørsel.

Disse gratis verktøyene søker for tiden etter oppdateringer tilgjengelig for Adobe AIR, Adobe Flash Player - Plugin og ActiveX, Adobe Reader, Adobe Shockwave Player, Sun Java, Oracle Java, Google Chrome, SeaMonkey, Opera, Firefox, Thunderbird og noen andre programmer, men Det forventes at denne listen vil vokse snart.

Det er for tiden i Beta, men du kan laste det ned fra Kasperskys nettsted.

Det er ganske mulig at Kaspersky kan bestemme seg for å integrere dette verktøyet i Internett-sikkerhetssuiter, som gir god beskyttelse. Som nevnt, er det viktig å holde installerte programmer fullt oppdaterte, som oppdatering av Windows og sikkerhetsprogramvaren. Det er her denne modulen vil være nyttig hvis den er inkludert i Kaspersky Antivirus-programvaren.

Anbefalt: