Outlook 2013 utdaterte funksjoner og komponenter

Innholdsfortegnelse:

Outlook 2013 utdaterte funksjoner og komponenter
Outlook 2013 utdaterte funksjoner og komponenter

Video: Outlook 2013 utdaterte funksjoner og komponenter

Video: Outlook 2013 utdaterte funksjoner og komponenter
Video: Troubleshooting RDP Disconnects - YouTube 2023, November
Anonim

Microsoft Office-program - Outlook tilbyr mye mer enn å sende og hente e-postmeldinger, men noen av funksjonene er utdaterte og brukes ikke av et stort antall brukere. Derfor ser den oppdaterte versjonen av Office 2013, bortsett fra de store grensesnitt tweaks, at noen eksisterende alternativer blir eliminert fra tjenesten.

Den offisielle bloggen fremhever noen av endringene som blir gjort i Outlook 2013. Beskrivelsen av Microsoft Outlook Team beskriver utdaterte funksjoner og komponenter i Outlook 2013. Listen er lang og ufullstendig. Noen utdaterte funksjoner kan bli funnet mangler i listen. Når det er sagt, deaktiverte alle funksjonene Outlook-teamet fokusere mer på å forbedre Outlook-funksjonene som flertallet av kunder stole på.

Image
Image

Outlook 2013 utdaterte funksjoner og komponenter

Bytt klassisk frakoblet modus

Outlook 2013 inneholder ikke lenger støtte for Classic Offline Mode for Microsoft Exchange-kontoer. I stedet har den Cached Exchange-modus og Online-modus. Den cachemodus, anbefalte modusen fra Microsoft, gjør tilgjengelig en lokalt cachert versjon av postboksen (.ost) og adresseboken (OAB) til en brukers Exchange-postkasse.

Den andre modusen, dvs Online Mode, er en mer en eldre metode for å koble til Microsoft Exchange. Den kommer praktisk i situasjoner hvor lokale kopier ikke kan opprettes på grunn av mangel på lokal diskplass. Brukere i Exchange Classic Offline Mode vil bli oppgradert til Cached Mode når de installerer Outlook 2013.

Lever til PST for Exchange-kontoer

Leveringssteder kan ikke lenger være en PST-fil, og brukere i den konfigurasjonen vil bli oppgradert til den ovenfor angitte Cached-modusen som bruker.ost-filer.

Kalender publisering til Office.com (PubCal)

Nå har Outlook-brukere ikke rettighetene til å publisere kalendere offentlig til Office.com via Outlook 2013. Hvorfor? Office.com-kalenderdelingstjenesten lukkes snart. Detaljer og tidslinjen for tjenesten endres, samt måter å få vant sett med funksjoner gjennom Exchange eller Outlook.com, vil bli publisert av Outlook-teamet en gang snart.

VPN og oppringingsinnstillinger

VPN og oppringingsinnstillinger har også blitt gjort ukonfigurerbare i Outlook 2013. Alternativene var tidligere plassert på Send / Receive-fanen i Outlook 2010. Microsoft anbefaler brukere å administrere disse innstillingene fra Windows Kontrollpanel i stedet.

Outlook søk via Windows Shell

Windows Utforsker viser ikke mer søkeresultater for e-post og kalenderelementer. Hvis brukerne trenger denne funksjonaliteten for å holde seg på, må de gjøre det fra selve appen. Funksjonen ville imidlertid fungere i messaging-klienten.

Import / eksport til eldre applikasjoner

Noen import- og eksportfiltyper har blitt fjernet fra Outlook 2013, inkludert Word 97-2003 doc, Excel 97-2003 xls, ACT! Støtte for filtyper som.csv og.pst-filer eksisterer fortsatt. Fjernelsen av mange av formatene skyldes deres "utdaterte-ness".

Via Outlook Blog.

Windows 7-funksjoner utdatert i Windows 8 kan også interessere deg.

Relaterte innlegg:

  • Feilsøk Microsoft Outlook-problemer som å fryse, korrupte PST, Profil, Add-in, osv
  • Historie og evolusjon av Microsoft Office Software
  • Stellar PST Viewer: Se innholdet av skadede Outlook PST-filer
  • Nye funksjoner i Microsoft Office 2013: Skjermbilder inkludert
  • Microsoft Office 2013 | Office 365 utgaver og priser forklart

Anbefalt: